Συνελήφθη 43χρονος στην Πάτρα για διακεκριμένες κλοπές

 

 

 

Συνελήφθη, χθες (12-01-2016) πολύ νωρίς το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 43χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία –κακουργηματικού χαρακτήρα- για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, ο 43χρονος, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα διέρρηξε τρία καταστήματα στα Ζαρουχλέικα σπάζοντας με πέτρες τις γυάλινες εισόδους. Αναλυτικότερα:

•       Διέρρηξε καφετέρια 41χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε την ταμειακή μηχανή του καταστήματος.
•       Διέρρηξε αρτοποιείο 35χρονου ημεδαπού αλλά δεν πρόλαβε να αφαιρέσει κάτι καθότι ήχησε σύστημα συναγερμού.
•       Διέρρηξε πρατήριο υγρών καυσίμων 41χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε την ταμειακή μηχανή.

Για την εξιχνίαση των κλοπών πραγματοποιήθηκαν ενδελεχής έρευνες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα την άμεση ταυτοποίηση του δράστη, τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, ενώ παράλληλα σε οικόπεδο στην ίδια περιοχή βρέθηκε η ταμειακή μηχανή που είχε αφαιρέσει από το πρατήριο υγρών καυσίμων.

Από την προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε ότι, ο 43χρονος πριν τρεις μέρες (09-01-2015), με την ίδια μέθοδο, είχε διαρρήξει κυλικείο στην Πάτρα και είχε αφαιρέσει την ταμειακή μηχανή που περιείχε το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ.

Ο συλληφθείς ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.