ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας:Ξεκινά τοπικά διάλογος για την παιδεία

ceb1ceb9cf84cebdceb9ceb1cf83-2

 

Ανακοίνωση – ανοιχτή πρόσκληση

 

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή σύσκεψη μελών, φίλων και στελεχών του κόμματος, με αντικείμενο τον ανοιχτό διάλογο για την Παιδεία.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της επιτροπής Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας.

Εισηγητής στην εκδήλωση ήταν ο Κώστας Αλεξίου, Συντονιστής Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Αττικής και μέλος της επιτροπής Παιδείας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συζήτηση αναλύθηκε το σχέδιο της κυβέρνησης για την Παιδεία και έγινε ευρεία συζήτηση για τα προβλήματα, τους στόχους και το όραμά μας για τη Δημόσια Παιδεία στη χώρα μας.

Η επιτροπή Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ και οι φίλοι του κόμματος δηλώνουν τη διάθεσή τους, όχι μόνο να συμμετάσχουν στον διάλογο για την Παιδεία, αλλά και να ανοίξουν τον διάλογο σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και την κοινωνία.

Καλούμε όλους τους φορείς και όλους τους πολίτες και του Νομού μας να συνδράμουν στον ανοιχτό αυτό διάλογο με τις σκέψεις, τις εμπειρίες και τη φαντασία τους, χωρίς αποκλεισμούς και προκαταλήψεις.

Ο στόχος και το οραμά μας είναι Δημόσια, δωρεάν Παιδεία που θα χωρά όλα τα παιδιά και όλη τη γνώση, σχολείο δημοκρατικο και ανοιχτό στην κοινωνία, με τους εκπαιδευτικούς να κάνουν το λειτούργημά τους με αξιοπρέπεια.

 

Επιροπή παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Αιτ/νίας