Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος συνοδεύει τον Παντελή Παντελίδη στη «γειτονιά των αγγέλων»

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος συνοδεύει τον Παντελή Παντελίδη στη «γειτονιά των αγγέλων»

Με δάκρυα στα μάτια και τη θλίψη ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον φίλο και συνάδελφό τους, Παντελή Παντελίδη

Από το πρωί πλήθος κόσμου κατέκλυσε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, για το «τελευταίο αντίο» στον Παντελή Παντελίδη. Με δάκρυα στα μάτια και ένα λουλούδι στο χέρι έδωσαν «το παρών» για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του τραγουδιστή που έφυγε τόσο άδικα και ξαφνικά από τη ζωή. Από νωρίς στην εκκλησία και στο λαϊκό προσκύνημα έφθασαν φίλοι και συνάδελφοι του Παντελή.

Ο πολύ καλός του φίλος Αντώνης Ρέμος μαζί με τη σύντροφό του Υβόννη Μπόσνιακ από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό της μητέρα του Αθηνάς. Έτσι και σήμερα, από νωρίς, βρέθηκαν στον Άγιο Σπυρίδωνα. Μαζί τους, ο Κώστας Πηλαδάκης και η τραγουδίστρια σύντροφός του Ειρήνη Παπαδοπούλου. Δίπλα τους και η ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία έμαθε στον αέρα της πρωινής εκπομπής της, τα δυσάρεστα νέα.

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Αντώνης Ρέμος, Κώστας Πηλαδάκης, Υβόννη Μπόσνιακ

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου

Στην τελευταία του κατοικία θα συνοδεύσει τον πρώην σύντροφό της η Μαρία Γεωργακάκη, η κοπέλα που γι’ αυτήν έγραψε ο τραγουδιστής πολλές από τις επιτυχίες του και που έχει συγκλονιστεί από την είδηση του θανάτου του.

Η πρώην σύντροφος του αδικοχαμένου τραγουδιστή Μαρία Γεωργακάκη

Η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη με τον Χάρη Σιανίδη

Ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγό του Δώρα

Ο τραγουδιστής Μάκης Χριστοδουλόπουλος έφθασε από νωρίς στον Άγιο Σπυρίδωνα

Στην εκκλησία και ο στενός συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη, Χάρης Λεμπιδάκης ο οποίος βρισκόταν μαζί του λίγες ώρες πριν συμβεί το τραγικό δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. http://www.protothema.gr/