Τα sex tape ποδοσφαιριστών που είδαν το φως της δημοσιότητας (εικόνες – βίντεο)

picmonkey_collage_0

Δύο παίκτες της Εϊμπάρ είδαν το τρίο τους με μια κοπέλα να γίνεται viral twitter και το sdna θυμίζει παρόμοια περιστατικά με sex tape ποδοσφαιριστών να τα έχει δει όλος ο κόσμος!

Οι ποδοσφαιριστές της Εϊμπάρ Αντόνιο Λούνα και Σέρτζι Ενρίκ είδαν τις προσωπικές τους στιγμές με μία κοπέλα να γίνονται δημόσιο θέαμα στα social media, αλλά δεν είναι οι μόνοι.

Το μακρινό 1998, οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντουάιτ Γιορκ και ο Μαρκ Μπόσνιτς είχε τοποθετήσει μια κρυφή κάμερα στο σπίτι του τερματοφύλακα της Άστον Βίλα για να βιντεοσκοπήσουν την ερωτική τους συνεύρεση με τέσσερις γυναίκες παρακαλώ! Ο επιθετικός των κόκκινων διαβόλων αντί να καταστρέψει το υλικό πήγε και το πέταξε στα σκουπίδια και το βρήκε ένας δημοσιογράφος με αποτέλεσμα να δει το φως της δημοσιότητας.

Το 2000, οι όχι και τόσο γνωστοί τότε Ρίο Φέρντιναντ, Φρανκ Λάμπαρντ και Κίερον Ντάιερ είχαν πάει για διακοπές στην Κύπρο κατά τη διάρκεια του Euro και πέρασαν υπέροχα! Οι τρεις Άγγλοι ποδοσφαιριστές είδαν τον εαυτό τους σε βίντεο που βρέθηκε σε λάθος χέρια. Δεν μιλάμε για μικρή προβολή, αλλά για sex tape περισσότερο των 30 λεπτών! Το 2004, μάλιστα, προβλήθηκε σε ένα κανάλι αλλά επειδή ο Λάμπαρντ και ο Φέρντιναντ αργότερα έγιναν αναπόσπαστο μέρος της ομάδας της Αγγλίας το βίντεο ξεχάστηκε γρήγορα!

Στις 7 Δεκεμβρίου του 2006, προβλήθηκε ένα βίντεο που έδειχνε τρεις ποδοσφαιριστές της Σάντερλαντ να κάνουν gang bang σε μια κοπέλα που την φώναζαν Stevie Leigh. Οι επαγγελματίες Άγγλοι παίκτες, Μπεν Αλνουίκ, o Κρις Μπράουν και ο Λίαμ Λόρενς που έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ συνευρέθηκαν με την φιναλίστ Miss Sunderland. Στο τετράλεπτο video αρχικά δύο παίκτες κάνουν ταυτόχρονο σεξ με το μοντέλο, αλλά στη συνέχεια γίνεται… σόλο με τους άλλους να παρακολουθούν και να αυνανίζονται! Κάποια στιγμή στο πλάνο βρέθηκε και ένας ντυμένος παίκτης, ο Μάρτιν Γουντς με την περιγραφή του σκηνικού να γίνεται σε στυλ αθλητικό από τον Κρις Μπράουν!

Τον Μάιο του 2015, η μετέπειτα πρωταθλήτρια Αγγλίας Λέστερ είχε βρεθεί στην Ταϊλάνδη (οι ιδιοκτήτες της ομάδας είναι από τη συγκεκριμένη χώρα) για προετοιμασία και φιλικά. Ομως, τρεις παίκτες βρήκαν την ευκαιρία για το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Τι σημαίνει αυτό; Η Ταϊλάνδη είναι γνωστή για τον σεξοτουρισμό της και τρεις νεαροί παίκτες της Λέστερ, οι Τομ Χόπερ, Ανταμ Σμιθ και Τζέιμς Πίρσον αγόρασαν τρεις Ταϊλανδέζες και της έβαλαν στο δωμάτιο τους σε ξενοδοχείο της Μπανγκόνγκ.

Οι ποδοσφαιριστές βιντεοσκόπησαν τα όργια τους με τις κοπέλες και γελούσαν κατά τη διάρκεια της περιγραφής και έλεγαν ρατσιστικά σχόλια. Μόλις το video είδε το φως της δημοσιότητας ο Κλαούντιο Ρανιέρι τους έδιωξε από την ομάδα…

Μια διαφορετική περίπτωση ήταν ο Ολλανδός, Στέφαν Πόστμα. Ο τερματοφύλακας των Αστον Βίλα, Γουλβς αλλά και του Ερμή Αραδίππου έχει βιντεοσκοπηθεί κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλά αυτός να είναι το… θύμα από την σύντροφο του. Ναι, καλά διαβάσατε! Ο Πόστμα ήταν η… γυναίκα του βίντεο!

Τέλος, ο άσημος ποδοσφαιριστής της Mossley AFC, Τζέι Χαρτ έκανε σεξ με οπαδό της ομάδας στον πάγκο και αφού κάποιος τον βιντεοσκόπησε. Ο ημιεπαγγελματίας απολύθηκε από τον σύλλογο και απολογήθηκε στη γυναίκα του που έχουν μαζί δυο παιδιά. «Ευτυχώς είναι μικρά και δεν ξέρουν να διαβάζουν», είπε ο ίδιος…

* Όλες οι παραπάνω ιστορίες υπάρχουν σε βίντεο αλλά όπως είναι λογικό δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε…

sdna.gr