Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Γκλέτσου πριν τις επίσημες ανακοινώσεις (βίντεο)

gletsos_aftodioikisi-696x391

Για μια ακόμα φορά έκλεψε την παράσταση ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, χορεύοντας ένα βαρύ ζεϊμπέκικο.

Σύμφωνα με το vimapoliti.gr, ο δήμαρχος βρέθηκε αυτή τη φορά σε μια ταβέρνα στο Καρπενήσι για μια εκδήλωση και όταν άκουσε το τραγούδι ”Δραπετσώνα” του Μίκη Θεοδωράκη, σηκώθηκε να το χορέψει, με τους θαμώνες να τον χειροκροτούν θερμά.

Το ζεϊμπέκικο του Γκλέτσου, χορεύτηκε παραμονές της επίσημης ανακήρυξης  της υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Υπενθυμίζουμε ότι αύριο Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου θα ανακοίνωση σε εκδήλωση που διοργανώνει στη Στυλίδα,  ότι θα διεκδικήσει στις επόμενς αυτοδιοικητικές εκλογές τη θέση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

«Το όραμά μου για την περιφέρειά μας είναι να εξελιχθεί σε έναν τόπο όπου οι νέοι άνθρωποι θα θέλουν να μείνουν, να δημιουργήσουν τις οικογένειες τους, να χτίσουν το μέλλον τους και να ζήσουν με αξιοπρέπεια. Σας απευθύνω κάλεσμα συστράτευσης, γιατί η επιτυχημένη πορεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι ευθύνη όλων μας. Σας προσκαλούμε λοιπόν σε ένα διάλογο για το παρόν και το μέλλον της Περιφέρειάς μας», είχε δηλώσει ο δήμαρχος Στυλίδας με αφορμή την εκδήλωση της ανακήρυξης της υποψηφιότητας του.

aftodioikisi.gr