Το παλεύει για υποβιβασμό της Κέρκυρας ο Εργοτέλης

1239395

Τον υποβιβασμό της Κέρκυρας προσπαθούν να πετύχουν στον Εργοτέλη, μετά τα όσα είχαν βγει στο φως της της δημοσιότητας για πιθανότητα να είναι άλλος ο ιδιοκτήτης των «Φαιάκων» και άλλος να κινεί τα νήματα.

Αγωνιστικά έχει υποβιβαστεί, καθώς με μία αγωνιστική να παραμένει, ο Εργοτέλης δεν προλαβαίνει να μείνει στην Σούπερ Λίγκα. Οι Κρητικοί ωστόσο δεν καταθέτουν τα… όπλα και το παλεύουν αλλιώς. Συγκεκριμένα μετά την εκπομπή «Η ΔΙΚΗ» στον ΣΚΑΪ όπου και υπήρξε αποκάλυψη εγγράφου που τόνιζε πως στην Κέρκυρα άλλος είναι ο ιδιοκτήτης και άλλος κινεί τα νήματα.

Αν αυτό όντως ισχύει, τότε οι «Φαίακες» κινδυνεύουν σοβαρά με υποβιβασμό και στον Εργοτέλη το παλεύουν, προκειμένου να καταφέρουν να ρίξουν τους νησιώτες, ελπίζοντας από την άλλη είτε σε μια αναδιάρθρωση προκειμένου να μην υποβιβαστούν, είτε σε υποβιβασμό άλλης ομάδας για εξωαγωνιστικούς λόγους. Μάλιστα έστειλαν στην ΕΠΟ σχετικά έγγραφα, θέλοντας να καταφέρουν τον υποβιβασμό της Κέρκυρας.

Δεν αγχώνονται οι «Φαίακες»

Όσον αφορά την Κέρκυρα, οι νησιώτες δεν ανησυχούν και ποντάρουν πως την σύνθεση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας την έχει ήδη εγκρίνει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Πλέον μένει να δούμε τι θα γίνει και το πότε, μιας και ακόμα δεν έχει υπάρξει νέα σύσταση της ΕΕΑ, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

gazzetta.gr