Τρείς ταινίες στον Δημοτικό Κινηματογράφο ΄΄ΑΝΕΣΙΣ΄΄

 

Ο Δημοτικός Κινηματογράφο ΄΄ΑΝΕΣΙΣ΄΄

από την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

θα προβάλει τις παρακάτω  ταινίες :

Το Δωμάτιο 
The Room

Ο πεντάχρονος Τζακ έχει μεγαλώσει σε ένα δωμάτιο δέκα τετραγωνικών, στο οποίο συνεχίζει να ζει με τη μητέρα του. Ώσπου εκείνη αποφασίζει πως έφτασε η ώρα να ξεγελάσουν τον άντρα που τους κρατά φυλακισμένους εκεί και να βγουν στον έξω κόσμο.

Σκηνοθεσία : Λένι Άμπρααμσον 

Παίζουν:  Μπρι ΛάρσονΤζόαν ΆλενΤζέικομπ Τρέμπλεϊ

 

Ώρα Προβολής Καθημερινά : 9.30 μ.μ

Η Γυνή Να Φοβήται τον Άνδρα

 
Μία από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες της δεκαετίας του 1960 επανέρχεται στους κινηματογράφους, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ: Με χρώμα!


Ένας χωρισμένος πλέον δημόσιος υπάλληλος θυμάται τη μακροχρόνια σχέση με τη γυναίκα του, στην οποία προτού παντρευτούν φερόταν αυταρχικά. Την ημέρα του γάμου τους, όμως, εκείνη αποφασίζει να… πατήσει πόδι.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Τζαβέλλας 

Παίζουν: Γιώργος ΚωνσταντίνουΜάρω ΚοντούΔέσπω ΔιαμαντίδουΚατερίνα Γώγου

Ώρα Προβολής Καθημερινά : 7.30 μ.μ

           Ζωούπολη
        Zootopia

                            

  
Η μοντέρνα μητρόπολη της Ζωούπολης δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη. Είναι ένα χωνευτήριο όπου κάθε είδους ζώο, από τον θηριώδη ελέφαντα μέχρι το μικροσκοπικό τρωκτικό, συνυπάρχει με το άλλο. Παρ’ όλα αυτά, η πόλη είναι χωρισμένη σε κοινωνικές τάξεις βασισμένες σε συνήθειες και στερεότυπα. Όταν η αισιόδοξη και πανέξυπνη Τζούντι Χοπς καταφθάνει, ανακαλύπτει ότι το να είσαι το πρώτο λαγουδάκι αστυνομικός ανάμεσα σε μεγαλόσωμα και σκληρά ζώα δεν είναι καθόλου εύκολο. Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, αρπάζει την ευκαιρία να λύσει μια υπόθεση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα συνεργαστεί με μια κυνική και παμπόνηρη αλεπού που ακούει στο όνομα Νικ Γουάιλντ. Έχουν λιγότερες από 48 ώρες στη διάθεση τους για να βρουν ένα εξαφανισμένο θηλαστικό. 

 

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ
Μετά την τεράστια επιτυχία του Ψυχρά κι Ανάποδα και των Υπερέξι, η Disney ετοιμάζεται να κλέψει και πάλι τις καρδιές μας με τη νέα της ξεκαρδιστική περιπέτεια με πρωταγωνιστή… ολόκληρο το ζωικό βασίλειο! 
Η Ζωούπολη μας ξεναγεί σε έναν απίστευτο κόσμο που φιλοξενεί απολαυστικούς χαρακτήρες και τα πιο εντυπωσιακά τοπία που έχουμε δει, συγκεντρωμένα σε μία ταινία κινουμένων σχεδίων. Η ταινία παρακολουθεί την περιπέτεια της Τζούντι, ενός λαγού που θέλει να γίνει αστυνομικός, αλλά και του διασκεδαστικού περίγυρου της, o οποίος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο καθένας (και ειδικά η μικρόσωμη Τζούντι) μπορεί να γίνει αυτό που θέλει. 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

Ώρα Προβολής : 5.30 μ.μ

                    ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΟ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 4 euro

                              KANONIKO 6 euro

Τηλ. Επικοινωνίας : 2641044345