Τριπλή χαρά για τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού

%ce%ba20-750x350

Οι τρεις ομάδες μας που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα Υποδομής της Super League, αναδείχτηκαν νικήτριες στις σημερινές αναμετρήσεις τους με τις αντίστοιχες της Ξάνθης, που έγιναν στο Emileon.

  • Η Κ20 επικράτησε με 3-2, κάνοντας την ολική ανατροπή, καθώς η Ξάνθη προηγήθηκε 0-2 στο ημίχρονο, παρότι ο Παναιτωλικός είχε πολύ καλή απόδοση. Ο Τασιούλης στο 58′ μείωσε και στο 70′ ο Μιχάι ισοφάρισε. Η νίκη ήρθε με γκολ του Γκασούκα στο 78′. Αγωνίστηκαν οι: Κουσιάδης, Πριόνας, Γιαννιώτης Δ., Μιχάι, Παρράς (87′ Παναγιωτίδης), Τσιγγάρας, Χριστογιάννης, Νταλακούρας, Τασιούλης (62′ Γεωργούσης), Βουτσίτσεβιτς (73′ Μανωλάκης), Γκασούκας.

 

  • Η ομάδα Κ17 νίκησε με το ίδιο σκορ την πρωτοπόρο του ομίλου Ξάνθη. Προηγήθηκε με πέναλτι του Ντόβα στο 17′ και ο ίδιος με κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 48′. Η Ξάνθη μείωσε πέντε λεπτά αργότερα, αλλά ο Παναιτωλικός ήταν ανώτερος και πέτυχε τρίτο γκολ με τον Καββαδία στο 69′, ενώ έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν τη διαφορά στο ένα τέρμα στο 77′. Αγωνίστηκαν οι: Καλαντζής, Ντόβας, Θώδης, Μπακαδήμας, Ζότα, Τσιαντής (89′ Σκόνδρας), Πατίλας (70′ Αλομπισάντ), Καββαδίας, Βασίλακας (83′ Κοτοφώλης), Κοτρώτσος (88′ Μαντζανάς), Πανταζής (67′ Λιάβας).

 

  • Η ομάδα Κ15 του Παναιτωλικού επικράτησε με σκορ 4-2 της αντίστοιχης της Ξάνθης και βρίσκεται σταθερά στη 2η θέση της βαθμολογίας. Ο Κωνσταντόπουλος άνοιξε το σκορ στο 7′ και ο Θεοτοκάτος έκανε το 2-0 στο 14′. Η Ξάνθη μείωσε με τον Κάφαλη και ισοφάρισε με τον Κοτόπουλο. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα μας με γκολ του Θεοτοκάτου στο 71′ και του Νταλιάνη στο 84′, πήρε τη νίκη. Αγωνίστηκαν οι: Καρβέλης, Κωνσταντόπουλος (57′ Παλιάτσας), Γιάκος, Καταρέλος, Σκιαδάς, Θεοτοκάτος, Αγρογιάννης (47′ Νταλιάνης), Ζοτάι (62′ Γιαννακόπουλος), Ντούλιας (80′ Ντάβανος), Μπελεβώνης, Καρατσώλης (51′ Φραγκούλης).