Φουλάρει για τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός

1199928

Ο τραυματισμός του Λουκ Στιλ δείχνει ικανός να ανατρέψει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, που φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην απόκτηση τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με το Goal, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άγγλος τερματοφύλακας αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και η ομάδα έχει μείνει με τον Στέφανο Κοτσόλη στον «άσο» και φαίνεται πως έχει ληφθεί οριστική απόφαση να αποκτηθεί ένας ακόμη γκολκίπερ για να πλαισιώσει τους παραπάνω.

Μάλιστα, φαίνεται πως το Τριφύλλι έχει προχωρήσει ήδη το θέμα, με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο να έχουν κλείσει ήδη τη μεταγραφή, η οποία εκτιμάται ότι μπορεί να ολοκληρωθεί και μετά το πρώτο ματς κόντρα στη Μπριζ. Οι άνθρωποι των «πράσινων» αναζητούν έναν τερματοφύλακα με προοπτική, ο οποίος ωστόσο να έχει αρκετές εμπειρίες ώστε να αποτελεί μία αξιόπιστη λύση.

Πληροφορίες από την Κομοτηνή ήθελαν μάλιστα τον Γιώργο Αθανασιάδη του Πανθρακικού να είναι ο εκλεκτός, αν και δεν επιβεβαιωνόταν το συγκεκριμένο σενάριο. Ο 22χρονος γκολκίπερ έχει 35 παιχνίδια στη Superleague την τελευταία διετία.

gazzetta.gr