Χάβος: «Και του χρόνου έκτοι…»

1222555

Ο Μάκης Χάβος τόνισε πως είναι σημαντικό που πρόσθεσε το όνομά του στην ιστορία μιας μεγάλης ομάδας, όπως ο Παναιτωλικός και ότι ο στόχος για τη νέα σεζόν είναι η έκτη θέση.

Στην προσπάθεια που έγινε τη φετινή σεζόν από τον Παναιτωλικό και την έβδομη θέση με ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στη Σούπερ Λίγκα στάθηκε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των Αγρινιωτών τόνισε πως είναι σημαντικό που πρόσθεσε το όνομά του στην ιστορία μιας μεγάλης ομάδας και ότι στόχος για τη νέα σεζόν θα είναι η έκτη θέση.

Μάλιστα, είπε ότι θα είναι αποτυχία οποιαδήποτε άλλη θέση από την έβδομη και κάτω, ενώ αναφέρθηκε και στις συζητήσεις με τη διοίκηση για το μέλλον του στον πάγκο του συλλόγου και στην αποχώρηση του Μαρτίνες, που θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την έβδομη θέση: «Αυτά μένουν και όταν βάζεις το όνομά σου στην ιστορία μιας μεγάλης ομάδας, όπως ο Παναιτωλικός, είναι σημαντικό και αυτό με κάνει ακόμη πιο χαρούμενο».

Για το παιχνίδι: «Φτάναμε με σχετική ευκολία στα 16 μέτρα και ήμασταν πολύ επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια. Και όσο συμβαίνει αυτό, ο αντίπαλος παίρνει μέτρα και δημιούργησε θέματα, που εμένα δεν μου αρέσουν. Ευτυχώς ήρθε το γκολ του Μορένο και ελευθερώθηκαν τα παιδιά που στη συνέχεια προσπάθησαν να δώσουν ένα καλό τέλος».

Για την αποχώρηση του Μαρτίνες: «Μετά τη φυγή του Μπακάκη έχουμε και τον Μαρτίνες που πάει σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο: Πουλάς, αγοράζεις».

Για τον απολογισμό της σεζόν: «Προσπαθήσαμε ώστε να μην έχουμε θέματα στο παιχνίδι του αντιπάλου. Είχαμε ένα κενό έξι με επτά παιχνίδια που ήταν φυσιολογικό, το θέμα είναι να ανακάμψεις και πιστεύω ότι κλείσαμε καλά τη χρονιά».

Για τις συζητήσεις με τη διοίκηση για το μέλλον του: «Είναι πολλά τα θέματα προς συζήτηση και είναι σημαντικό πριν μιλήσω με τον καθ’ ύλην αρμόδιο, δεν μπορώ να πω τίποτε τώρα».

Για τον στόχο της νέας σεζόν: «Την καινούργια χρονιά τουλάχιστον για να είσαι επιτυχημένος, πρέπει να βγεις έκτος. Από εκεί και κάτω είναι αποτυχία».

gazzetta.gr