Χρήσιμες πληροφορίες για τον 9ο  Ημιμαραθώνιο “ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ”

 mixalis-kousis-6

 

                        

                

 

Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής θα γίνει στο υπόγειο του Μεγάρου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, Συντριβάνι (Πλατεία Παναγοπούλου 1) το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου (13:00 – 19:00)

Αναφέροντας τον αριθμό συμμετοχής σας, θα παραλάβετε τον φάκελο με τον αριθμό και το chip χρονομέτρησης (που θα είναι κολλημένο στην πίσω πλευρά του), τον αυτοκόλλητο αριθμό για τα προσωπικά σας αντικείμενα, παραμάνες και την απόδειξη καταβολής του κόστους συμμετοχής καθώς και το αναμνηστικό t-shirt του αγώνα.

 

                                 Έκθεση “Μιχάλη Κούση”

 

Στον χώρο λειτουργίας της γραμματείας θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε και την έκθεση με φωτογραφικό και άλλο υλικό του Μιχάλη Κούση, προς τιμήν του οποίου πραγματοποιείται ο αγώνας.

Υπεύθυνος για την έκθεση είναι ο Διονύσης Μπαμπαρούτσης, ΚΦΑ και Πρόεδρος Φίλων Αθλητικού Μουσείου.

 

                                         Pasta Party

 

Από τις 18:00 έως και τις 19:30 θα δοθεί το καθιερωμένο pasta party για όλους τους δρομείς στο Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου Μιχάλης Κούσης, όπου θα μπορείτε να απολαύσετε γευστικά ζυμαρικά.

                                   Βραδιά αθλητή

 

Το βράδυ του Σαββάτου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη τελετή βράβευσης των αθλητών που διακρίθηκαν το 2015 σε ατομικά ή ομαδικά αθλήματα. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας) στον οδό Αναστασιάδη όπου είστε προσκεκλημένοι να την παρακολουθήσετε.

 

                        Μεταφορά αθλητών στην εκκίνηση

 

Οι διοργανωτές αναλαμβάνουν να μεταφέρουν τους αθλητές από το Αγρίνιο στο χώρο αφετηρίας με μεταφορικά μέσα της διοργάνωσης. Η αναχώρηση των λεωφορείων για τους αγώνες των 5 και 10 χλμ. θα γίνει στις 9:10 π.μ και για τον Ημιμαραθώνιο στις.9:45 π.μ. από τον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό – σχολικό συγκρότημα στην οδό Λορέντζου Μαβίλη.  

 

                                    Πρόγραμμα αγώνα

                               Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

10.30 π.μ. Εκκίνηση 10 χλμ. – Διασταύρωση Δήμου Θεστιέων – Παναιτωλίου (οδός Χαρ.Τρικούπη Παναιτωλίου)

10.45 π.μ. Εκκίνηση 5 χλμ. – Διασταύρωση Ερμίτσας Παναιτωλίου (οδός Χαρ.Τρικούπη Παναιτωλίου)

11:30 π.μ. Εκκίνηση Ημιμαραθώνιου – Χωριό Βαριά (Δογρή)

12.00 π.μ Εκκίνηση 1 χλμ. για παιδιά – Κυκλικός Κόμβος Εισόδος πόλης (Χαρ.Τρικούπη και Γρ.Λαμπράκη).
Σε περιμένουμε στο Αγρίνιο να τρέξουμε σε μια πανέμορφη διαδρομή προς τιμήν του μεγάλου Έλληνα Μαραθωνοδρόμου, Μιχάλη Κούση.