Όμορφες στιγμές στη Βόνιτσα, στην παρουσίαση του βιβλίου του Ιταλού συγγραφέα Alberto Diso

Μια ξεχωριστή βραδιά, όμορφη και νοσταλγική έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ του Σαββάτου 4 Ιουλίου 2015 στην Πλατεία Δημαρχείου στη Βόνιτσα.
Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, πραγματοποίησε με επιτυχία την παρουσίαση του βιβλίου “L’UOMO DEL FREDDO” από τον πολυβραβευμένο Ιταλό συγγραφέα ALBERTO DISO.
Στη σεμνή τελετή προσέγγισαν και μίλησαν για το βιβλίο: Παρουσίαση – μετάφραση Μαριλένα Φρέρη, παρουσίαση κειμένων Τάνια Κόκοτα και την Οργάνωση – επιμέλεια είχε η Ειρήνη Μακρή…
Τελευταία πήρε το λόγο ο συγγραφέας Alberto Diso, συγκινημένος από την παρουσία,   τη θερμή αποδοχή, και την αγάπη των παρισταμένων, τους ευχαρίστησε θερμά και τόνισε γράφοντας: «Το κοινό, το τοπίο, τις μυρωδιές, τα χρώματα, η τιμητική πλακέτα, τα λουλούδια και ήμουν πραγματικά συγκινημένος. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Αποστολάκη και την πόλη της Βόνιτσας, τον κ. Παντελή Αποστολάκη, την κα Μαριλένα Frery που έκανε τη μετάφραση, την κα Τάνια Κόκοτα που διάβασε τις σελίδες του βιβλίου και την ομάδα υποστήριξης που αποτελείται από την κα Ειρήνη Macri, κα Άλεξ Κτενά, το Ms. Χριστίνα Λαΐου, την Ms. Έλενα Βιολέτα Ciucu, τους τεχνικούς ήχου και το βίντεο του κ. Ντίνου Argheri. Ευχαριστώ ιδιαίτερα το ζεστό κοινό. Alberto Diso.» .
Το αποκορύφωμα της παρουσίασης ήταν όταν ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας Παντελής Αποστολάκης, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Ιταλό συγγραφέα ALBERTO DISO, για το πλούσιο συγγραφικό του έργο και για την αγάπη του στη Βόνιτσα.
xiromeronews.blogspot.gr