Όταν η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε στο Διόνι Κατοχής το «μου ‘χεις περάσει»

5555-1-1

Η μαγευτική ομορφιά του τοπίου σε συνδυασμό με την γοητευτική τραγουδίστρια συμβάλλουν σε ένα εξαιρετικό video clip και μια μεγάλη επιτυχία…

Το τραγούδι «Μου ‘χεις περάσει» που ερμήνευσε η Δέσποινα Βανδή σε στίχους του Φοίβου και μουσική του Γαβρίλη Μώσα, κυκλοφόρησε στις 27 Απριλίου 2012 κι έγινε μια φοβερή επιτυχία. Μάλιστα, ήταν άλλος ένας λόγος που το άλμπουμ «Αλλαξα» πήρε πλατινένιο δίσκο έχοντας 24.000 πωλήσεις!

Η επιλογή να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του τραγουδιού στο Διόνι Κατοχής ήταν προσωπική έμπνευση του σκηνοθέτη και κουμπάρου της Δέσποινας Βανδή, Κώστα Καπετανίδη. Εκτός, από την θαυμάσια παραλία ο σκηνοθέτης επιλέγει για λίγα δευτερόλεπτα να γυριστούν σκηνές και στις Αλυκές Μεσολογγίου.

Η γοητευτική τραγουδίστρια που διέμεινε στο Αγρίνιο ξύπνησε τα ξημερώματα και με όλο το team μετέβη λίγο μετά την ανατολή του ηλίου στην παραλία Διόνι. Εκεί, όπου με φόντο το πανέμορφο νησί Οξειά, μπήκε στα νερά του Ιονίου, περπάτησε στη ξύλινη γέφυρα, ενώ πήρε αρκετές πόζες γύρω από τα καλλιτεχνικά καλαμωτά σπιτάκια που βρίσκονται στην παραλία.

Έτσι, η Δέσποινα πιο όμορφη και σέξι από ποτέ, σε ένα video clip που θα ζήλευαν και οι σταρ του εξωτερικού, κυκλοφορεί από την Κατοχή Μεσολογγίου ένα εξαιρετικό κομμάτι και δημιουργεί ακόμη μια σπουδαία επιτυχία στο ενεργητικό της…

Απολαύστε το τραγούδι καθώς και τις ομορφιές της περιοχής μας…

iaitoloakarnania.gr