Το 16-0 έβαλε το Μεσολόγγι ξανά στις «ράγες»

Το «τρένο» των τριών πρώτων αγωνιστικών ήταν… εκτροχιασμένο για καιρό αλλά μπήκε και πάλι στις «ράγες» κάτι που σε μεγάλο βαθμό έγινε μέσα σε ένα πεντάλεπτο. Τόσο χρειάστηκε το Μεσολόγγι Baxi για να κάνει ένα σερί 16-0 στη διάρκεια του αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels, για να γίνει το «αφεντικό» του αγώνα του Αγρινίου αλλά και να ισοφαρίσει το σχετικό ρεκόρ της φετινής Stoiximan Basket League.

Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου έκανε το 13-18 του 7ου λεπτού, 29-18 στο 12ο. Αυτό το σερί 16 αναπάντητων πόντων ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση του φετινού Πρωταθλήματος αφού την ίδια είχε κάνει η Α.Ε.Κ. στο ματς της 8ης αγωνιστικής με τον Άρη όταν είχε μετατρέψει το 22-27, σε 38-27.

Το ματς του Αγρινίου ήταν το τρίτο του φετινού Πρωταθλήματος που δεν είχε τάπα. Το ίδιο έγινε στο ματς της 3ης αγωνιστικής μεταξύ του Μεσολογγίου Baxi και του Ιωνικού Hellenic Coin Και σε εκείνο της 8ης αγωνιστικής μεταξύ του Κολοσσού H Hotels και του Π.Α.Ο.Κ.

Σε ατομικό επίπεδο, ο Γιάννης Χατζηνικόλας ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Μεσολογγίου Baxi αφού τελείωσε το παιχνίδι με μία γεμάτη στατιστική από την οποία ξεχώρισαν τα πέντε κλεψίματα, που είναι η κορυφαία επίδοση των 69 εμφανίσεων του στην κατηγορία.