18η ανάβαση στην Κλόκοβα την Κυριακή

Ο εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρούζας με την ενεργό συμμετοχή και βοήθεια και πολλών άλλων Φίλων Προγραμματίζει για την 30-ΙΟΥΛΙΟΥ- 2017 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ την καθιερωμένη για 18η χρονιά ΑΝΑΒΑΣΗ στην ΚΛΟΚΟΒΑ.

Ώρα αναχώρησης (από τήν πλατεία Καλαβρούζας) για την κορυφή 07.00 ΠΜ.
Σημείο εκκίνησης η πλατεία στην Άνω Καλαβρούζας.
Προσοχή στην ώρα αναχώρησης και το σημείο συγκέντρωσης και αναχώρησης.

Η κεντρική συγκέντρωση και η αναχώρηση επαναλαμβάνουμε θα γίνει από την πλατεία στην Άνω Καλαβρούζα στις 07.00 πμ. για όλους.

—Οποιαδήποτε αναχώρηση από άλλο σημείο η προσπάθεια για ανάβαση από άλλο μονοπάτι εκτός από αυτό που ορίζει ο Σύλλογος, γίνετε με ευθύνη των περιπατητών και ο Σύλλογος δεν φέρει καμιά ευθύνη.
Το μονοπάτι που θα ακολουθηθεί κατά την Ανάβαση είναι ο δρόμος που ανοίχθηκε και ακολουθήσαμε πέρσι ενώ η κατάβαση θα γίνει όπως κάθε χρόνο από το δυτικό μονοπάτι.
Επειδή σε όλο το μήκος του δρόμου από Ρίζα μέχρι και Καλαβρούζα έχει μικρά προβλήματα, λόγω των παλιότερων έργων , ο Σύλλογος εφιστά την ΠΡΟΣΟΧΗ όλων.
Ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες του Συλλόγου ώστε η ΑΝΑΒΑΣΗ να γίνει ευχάριστα.
Στην Πλατεία του χωριού μετά το πέρας της Ανάβασης ο Σύλλογος θα έχει ετοιμάσει, όπως άλλωστε ξέρει χρόνια τώρα να το κάνει, ένα μικρό γλέντι με φαγητό – και χορό.

Ο δρόμος πού θά ακολουθήσουν, όσοι δεν έχουν ξαναέρθει στο χωριό, είναι μέσα από το χωριό ΡΙΖΑ (μετά από το Αντίρριο προς Μεσολόγγι). Ακολουθώντας τις πινακίδες και τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο καταλήγετε στην πλατεία της Άνω Καλαβρούζας. Από εκεί θα συντονίσει ο Σύλλογος την αναχώρηση για την κορυφή.
Σας περιμένουμε όλους και όλες. Προγραμματίστε την συμμετοχή σας. Η ανταμοιβή μόλις φτάσετε στην κορυφή θα είναι η υπέροχη θέα.

Το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καλαβρούζας.