Ο 18χρονος γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς υπέστη καρδιακή προσβολή

Ο 18χρονος γιος του «Βασιλιά» υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια προπόνησης με το USC, το κολέγιο που έχει επιλέξει έτσι ώστε να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν!

Στη συνέχεια διεκομίσθη αναίσθητος στο νοσοκομείο, όπου έμεινε για λίγο στην εντατική, ωστόσο η κατάστασή του είναι σταθερή και φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Η οικογένεια Τζέιμς, πάντως, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του, ζήτησε όμως ιδιωτικότητα για αυτές τις δύσκολες στιγμές.

«Χθες ενώ ο Μπρόνι Τζέιμς έκανε προπόνηση, υπέστη καρδιακή ανακοπή. Το ιατρικό προσωπικό μπόρεσε να περιθάλψει τον Μπρόνι και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο.

Τώρα είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν βρίσκεται πλέον στη Μ.Ε.Θ. Ζητάμε σεβασμό και ιδιωτικότητα για την οικογένεια Τζέιμς και θα ενημερώσουμε τα Μέσα ενημέρωσης όταν υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες», ανέφερε συγκεκριμένα η οικογένεια Τζέιμς.

Ο 18χρονος Μπρόνι αποτελεί ένα μεγάλο ταλέντο, με τον ΛεΜπρόν να δηλώνει συχνά πως θέλει να προλάβει να παίξει μαζί με τον γιο του στο ΝΒΑ.

Μάλιστα, ο νεαρός θα ερχόταν και στην Ελλάδα τον Αύγουστο για κάποια φιλικά με το USC, ωστόσο αυτή η εξέλιξη μοιάζει αμφίβολη μετά το τελευταίο συμβάν.

 

sport-fm.gr

 

Διαβάστε επίσης: Παναγία Σουμελά: Η Τουρκία έδωσε την άδεια για Θεία Λειτουργία τον Δεκαπενταύγουστο