23 Μαΐου 2009: Όταν ο Παναιτωλικός έκανε… «Αγρίνιο τη Νέα Σμύρνη»! (Videos – Photos)

Η άνοδος του Παναιτωλικού στη Β’ Εθνική το 2009, μετά από νίκη επί της Ρόδου στη Νέα Σμύρνη, αποτελεί μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

Σαν σήμερα, 23 Μαΐου, 15 χρόνια μετά, θυμόμαστε με συγκίνηση εκείνη την ιστορική νίκη, που άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή του «Τίτορμου» στα «μεγάλα σαλόνια» της Super League 1.

Η νίκη με 2-1 κόντρα στη Ρόδο, με τα γκολ των Καραμαλίκη και Παλαιολόγου, έφερε την πολυπόθητη άνοδο, έπειτα από χρόνια προσπαθειών και αδικιών.

Πάνω από 7.000 φίλοι του Παναιτωλικού πλημμύρισαν τη Νέα Σμύρνη, δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα και πανηγυρίζοντας έξαλλα την άνοδο.

Αυτή η νίκη αποτέλεσε ορόσημο για την ομάδα, σηματοδοτώντας την απαρχή μιας νέας εποχής γεμάτης επιτυχίες.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2011, ο Παναιτωλικός πανηγύρισε την άνοδο στην Super League 1, όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα, με εξαίρεση μια σύντομη επιστροφή στη Β’ Εθνική.

Η ιστορία της νίκης στη Νέα Σμύρνη αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού, υπενθυμίζοντάς τους πως με πίστη, επιμονή και ενότητα, όλα είναι δυνατά.

Η Π.Α.Ε. Παναιτωλικός με ανάρτηση στα Social Media υπενθυμίζει εντός και εκτός πόλης και Νομού τι ακριβώς συνέβη τότε στη Νέα Σμύρνη, στη μεγαλύτερη συμμετοχή φιλάθλων σε εκτός έδρας ματς:

 

Διαβάστε επίσης: Ο επιθετικός του Παναιτωλικού Λομόνακο και η σύντροφός του απέκτησαν κοριτσάκι!