27ο Αντάμωμα Βαλτινών στην Αθήνα στα Μαχούνια Τατοΐου

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Βάλτου και οι Σύλλογοι μέλη της διοργανώνουν για 27η συνεχή χρονιά το Αντάμωμα των Βαλτινών.
Τη φετινή χρονιά θα γίνει στις 14 Ιουνίου, ημέρα Κυριακή από 11 π.μ. στα Μαχούνια Τατοϊου, στο ίδιο μέρος που έγινε όλες τις τελευταίες χρονιές.
Κάτω από τα μεγάλα πεύκα απλώνονται πολλές εκατοντάδες τραπέζια και καρέκλες και οι δεκαοκτώ Σύλλογοι και η Ομοσπονδία υποδέχονται τα μέλη τους και τους φίλους τους.
Ορχήστρα κυρίως για δημοτικά τραγούδια και μουσική ανεβάζει το κέφι και δίνει την αφορμή για χορούς ως αργά το απόγευμα. Υπάρχει καντίνα για σουβλάκια, ποτά και άλλα είδη για όσους τη χρειαστούν. Πολλοί Σύλλογοι και οικογένειες, μόνιμοι λάτρεις αυτής της εκδήλωσης – εκδρομής μέσα στο δάσος και τη φύση, έχουν φροντίσει να τα έχουν όλα μαζί τους, έως και κουρελούδες για να παίζουν τα παιδιά στο γρασίδι. Δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση από τους διοργανωτές και το μόνο μέλημα των επισκεπτών είναι να κανονίσουν έγκαιρα την πρόσβαση στο χώρο με τους φίλους τους.

Τα τελευταία χρόνια η συμμετοχή είναι ακόμη μεγαλύτερη και αυτό κάνει και την Ομοσπονδία να διατηρεί την πολύχρονη αυτή εκδήλωση και με διάφορα δρώμενα να την εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο.

Αμφιλοχια Μπλοκ νεα