37 ασθενείς, 4 διασωληνωμένοι και 7 ύποπτα κρούσματα, στα δύο Νοσοκομεία της Αιτωλ/νίας

Παρά το γεγονός ότι από την Κυριακή διάφορα μέσα ενημέρωσης των Πατρών ανέφεραν ότι λόγω του υψηλού φόρτου των εισαγωγών αλλά και της μεγάλης που δέχονταν το νοσοκομείο του Ρίου θα πραγματοποιούνταν κάποιες διακομιδές και στο Νοσοκομείο του Αγρινίου και στα Νοσοκομεία της Άρτας και των Ιωαννίνων κάτι τέτοιο δεν μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης του «Agrinio 365» Media Group (Antenna-Star.gr και AgrinioTimes.gr), οι ασθενείς που νοσηλεύονται αυτή την ώρα στην κλινική Covid-19 του νοσοκομείου Αγρινίου είναι 27 και 4 ύποπτα ενώ στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύονται 4 διασωληνωμένοι συμπολίτες μας.

Χαρακτηριστικό της αύξησης των νοσηλευθέντων είναι το γεγονός ότι ενώ χθες το μεσημέρι οι νοσηλευόμενοι ήταν 22, σήμερα μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις μιας μέρας φθάσαμε στον προαναφερόμενο αριθμό.

Ένα σημαντικό μέγεθος της πανδημίας, όπως πληροφορηθήκαμε, όπως αυτό των εισαγωγών στις κλινικές covid-19, το οποίο θα βοηθούσε ακόμα πιο πολύ στην κατανόηση της τάσης της πανδημίας δεν δίνεται από την πολιτική προστασία στη δημοσιότητα.

Στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και στην κλινική Covid-19 της οποίας ο εξοπλισμός αποτελείται από  20 κρεβάτια αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 10 ασθενείς και διανυκτέρευσαν σ’ αυτή 3 ύποπτα κρούσματα, τα οποία περιμένουν τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ για να αποφασισθεί η περεταίρω «πορεία» τους

Κοινή αίσθηση όλων είναι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει πιθανόν μεγαλύτερη πίεση, αλλά προς το παρόν τα περιστατικά είναι διαχειρίσιμα.


Αίθουσα σύνταξης
«Agrinio 365» Media Group | Antenna-Star.gr, AgrinioTimes.gr