8 Δεκεμβρίου του 2008: Όταν η Φώφη Γεννηματά, επισκέφτηκε τη Ναύπακτο (Photos)

Ήταν Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου του 2008 όταν ως τότε μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., η Φώφη Γεννηματά, επισκέφτηκε τη Ναύπακτο.

  • Κατά την παραμονή της στην πόλη επισκέφτηκε το νέο σπίτι της Αλκυόνης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την πρόεδρο του συλλόγου, μέλη του Δ.Σ. καθώς και εθελοντές.

Αφού επισκέφτηκε τους νέους χώρους είχε σταθεί στη δημιουργία τέτοιων κοινωνικών δομών όπου η πρωτοβουλία πολιτών είναι παραδειγματική. Παράλληλα είχε θέσει το θέμα της βιωσιμότητας δομών όπως η Αλκυόνη.

Στη συνέχεια είχε επισκεφτεί το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό και τη διοίκησή του.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και με το συντονισμό του τότε Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Γιώργου Ασημακόπουλου, είχε πραγματοποιήθηκε ομιλία της Φώφης Γεννηματά στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα στη Ναύπακτο.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη καθώς υπήρχαν και αρκετοί όρθιοι, ενώ η νεολαία έδωσε τον παλμό με συνθήματα και ρυθμικά χειροκροτήματα σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας.

emprosnews.gr