Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλειο Γκίζα

Συνάντηση πραγματοποίησαν στις 27 Μαΐου 2024 Μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αιτωλοακαρνανίας με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας κο. Βασίλειο Γκίζα.

Από την πλευρά της ΕΓ παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Βασιλική Νταουσάνη, η Γραμματέας Σόφη Μαλάτου και τα Μέλη Μπάμπης Κιρκινέζος, Βαγγέλης Τσούκας και Θάνος Πανταζής.

Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση και αναπτύχθηκαν θέματα όπως η μη επαρκή χρηματοδότηση των Δήμων από την Κυβέρνηση και η διεκδίκηση αύξησης των πόρων, η έλλειψη προσωπικού και η διεκδίκηση προσλήψεων μόνιμου προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου (πολεοδομία, τεχνική υπηρεσία, οικονομική υπηρεσία, ανταποδοτικές υπηρεσίες κ.λπ.) ο κίνδυνος των ιδιωτικοποιήσεων υπηρεσιών των Δήμων, η κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών και πως θα γίνεται από εδώ και στο εξής η κατανομή των πόρων στα Σχολεία του Δήμου, η ασφάλεια των Σχολικών Κτιρίων για την φοίτηση των μαθητών και των εκπαιδευτικών, η πρόσληψη επιπλέον προσωπικού για τον καθαρισμό των Σχολείων και τρόποι για το πως θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί ο εκφοβισμός και η βία στα Σχολεία.

Το Νομαρχιακό Τμήμα έχει ως στόχο να συναντηθεί με δημάρχους του Νομού έτσι ώστε να τεθούν θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

 

Διαβάστε επίσης: Βόνιτσα: Σοκαριστικό τροχαίο στον Αυτοκινητόδρομο Άκτιο – Αμφιλοχία (Photos)