Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας: Παρελθόν από τον Παναγρινιακό ο Γιώργος Καντάνης – Η δήλωσή του

Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας: Παρελθόν από τον Παναγρινιακό ο Γιώργος Καντάνης – Η δήλωσή του

Το Δ.Σ. του Παναγρινιακού ανακοινώνει ότι δε θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Ποδοσφαιριστή Γιώργο Καντάνη ο οποίος αποτελεί παρελθόν.

Αναλυτικά:

«Ο Γιώργος αποχωρεί για προσωπικούς λόγους που σεβόμαστε απόλυτα. Αποχωρεί σαν φίλος, προσφέροντας τα μέγιστα στο διάστημα παρουσίας του στο Σύλλογό μας. Ελπίζουμε ότι οι δρόμοι μας μελλοντικά θα ξανασυναντηθούν. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και το επόμενό του βήμα».

Η δήλωση του Γιώργου Καντάνη:

«Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, να αποχωρήσω μετά από μια τετραετία από την ομάδα του Παναγρινιακού. Μια ομαδα που αποτέλεσε την Ποδοσφαιρική μου οικογένεια, με ανθρώπους που δύσκολα συναντάς στο Ποδόσφαιρο. Δυστυχώς προσωπικοί λόγοι θα με αναγκάσουν να περάσω τη φετινή χρονιά μακριά.

Εύχομαι η ομάδα να καταφέρει και να πετύχει όλους τους στόχους της, αν και στα μάτια μου μοιάζει δεδομένο.

Ευχαριστώ όλους όσους συνεργαστηκαμε αυτά τα χρόνια, τους συμπαίχτες(φίλους), τους γενικούς αρχηγούς (Τάσο Σκόνδρα και Μπετίνο Αλαχούζο) τους προπονητές αλλά και τη Διοίκηση που υπήρξε πάντα στο πλάι μας όλα αυτά τα χρόνια.

Ιδιαίτερη μνεία στους Προέδρους κο. Χολέβα αλλά και τον κο.Καζαντζή (ανθρώπους που έχει ανάγκη το Αιτωλοακαρνάνικο Ποδόσφαιρο). Εις το επανιδείν».

 

Διαβάστε επίσης: Β’ Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας: Επιστρέφει στην Α.Ε.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου ο Σωτήρης Κολύδας