Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: Πήρε το ντέρμπι και πάει… για τον τίτλο η Αναγέννηση Στάνου

Το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021 ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας στην Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Όλα τα… φώτα ήταν αναμφισβήτητα στραμμένα επάνω στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στην ομάδα του Απόλλωνα Θέρμου 1957 και την πρωτοπόρο Αναγέννηση Στάνου, όπου ένα γκολ του Νίκου Γκόγκα ήταν αρκετό για να χαρίσει ένα τρίποντο… τίτλου στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Με αυτή τη νίκη η Αναγέννηση Στάνου του Νίκου Μιμηγιάννη είναι πρώτη με 23 βαθμούς ενώ ακολουθούν ο Απόλλων Θέρμου με 18, ο Απόλλων Δοκιμίου με 16 μετά από οκτώ αγωνιστικές, όπως επίσης στους 16 είναι και η Α.Ε.Μ. μετά από επτά αγωνιστικές.

Για την ίδια αγωνιστική η Ένωση Α.Ο.Κ. Τρίκαρδος κέρδισε με 2-0 τον Όμηρο Νεοχωρίου, ο Αστέρας Καμαρούλας πανηγύρισε τη πρώτη του φετινή νίκη επί της ομάδας του Ευηνοχωρίου με 1-0 όπως επίσης και ο Ατρόμητος Αντιρρίου πήρε τη πρώτη του νίκη με 3-1 επί του Αστέρα Μεσολογγίου.

Δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας κρουσμάτων η αναμέτρηση της Α.Ε. Μεσολογγίου με την ομάδα του Αγίου Δημητρίου ενώ ρεπό είχε ο Απόλλων Δοκιμίου.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr)