Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: Η «πρώτη» για τη νέα σεζόν σε Παναγρινιακό και Α.Ο. Ρηγανά

Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας: Η «πρώτη» για τη νέα σεζόν σε Παναγρινιακό και Α.Ο. Ρηγανά

Σύμφωνα με ανακοινώσεις που εξέδωσαν δύο από τα Σωματεία που εκπροσωπούν το Αγρίνιο αναμένεται σήμερα το απόγευμα να πραγματοποιήσουν την «πρώτη» τους προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023 – 2024.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγρινιακός μετά την περσινή σεζόν στην οποία δεν κατάφερε να παραμείνει στη Γ’ Εθνική θέλει να κάνει ένα… restart στοχεύοντας στην άμεση επιστροφή σε ημιεπαγγελματικό επίπεδο με τον Βαλάντη Ζώη στον πάγκο.

Στο παρελθόν έχει βρεθεί ξανά στο προπονητικό τιμ, ενώ την περασμένη χρονιά ήταν εκείνος στο φινάλε στη θέση του πρώτου Προπονητή οδηγώντας στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, δίνοντας δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας.

Στις 18:30 έχει οριστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν στο Γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Από την άλλη πλευρά ο Α.Ο. Ρηγανά κατάφερε -σε αντίθεση με πέρσι- να δηλώσει συμμετοχή στην Α’ Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας έχοντας επιστρέψει στη φυσική του έδρα η οποία το προηγούμενο διάστημα αναβαθμίστηκε αρκετά με στόχο να δημιουργηθεί ένα πολύ καλό σύνολο δίνοντας κυρίως έμφαση στα παιδιά των Ακαδημιών.

Στις 19:00 η πρώτη προπόνηση με τον Άγγελο Πανέτα στον πάγκο και τον Σωτήρη Γιαννακόπουλο στον ρόλο του Υπεύθυνου Ακαδημιών. Να σημειωθεί πως οι εγγραφές στα Τμήματα Υποδομών θα ξεκινήσουν από τις 23 Αυγούστου.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

 

Διαβάστε επίσης: «Εμείς δε ξέρουμε τι είναι η ομίχλη, όλα τα φτιάχνουμε στο φως»