Α’ Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. – Κρόνος Αγρινίου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές αγοριών και κοριτσιών από έξι ετών

«Ξεκινάμε…», με αυτή τη λέξη το Σωματείο Κρόνος Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια έξι ετών που επιθυμούν να γνωρίσουν τον «κόσμο» του Μπάσκετ άρχισε.

Πιο αναλυτικά:

Η ενασχόληση του παιδιού με τον αθλητισμό πρέπει να αποτελεί συνειδητή του επιλογή, ενώ η εκμάθηση ενός αθλήματος είναι μια διαδικασία πολύπλευρης ανάπτυξης της προσωπικότητας του παιδιού.

Βασικό μέλημα των προπονητών της Ακαδημίας, αποτελεί η εκμάθηση των βασικών τεχνικών επιδεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης και η βελτίωση των φυσικών και κινητικών ικανοτήτων του κάθε μικρού/ής μπασκετμπολίστα/στριας, παράλληλα με τη σωστή διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών και αθλητριών.

Το παιχνίδι αποτελεί βασικό συστατικό της λειτουργίας της Ακαδημίας και μέσω αυτού επιχειρείται η υλοποίηση των παραπάνω στόχων.

Στις προπονήσεις συμμετέχουν δύο προπονητές/τμήμα.

Το προπονητικό πρόγραμμα όλων των Τμημάτων έχει καθοριστεί από τους Προπονητές και τους Γυμναστές της Ακαδημίας μας.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, στο 3ο Λύκειο Αγρινίου και στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Δ.Α.Κ. Αγρινίου.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας Προπονητών:

6949236600 – Θανάσης Παπαθανασόπουλος – Πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνὠν με ειδικότητα στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης, μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης

6971636276 – Αποστόλης Μπουρνάζος – Προπονητής Καλαθοσφαίρισης κάτοχος διπλώματος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με πιστοποιητικό επιμόρφωσης προπονητή Αθλητικών Ακαδημιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

 

Διαβάστε επίσης: MundoBasket 2023: Άργησε αλλά έκανε τη δουλειά της η Ελλάδα! (Video)