Α’ Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε.: Ο «Λέων» Ι.Π. Μεσολογγίου συμφώνησε με τον Σωτήρη Φαράντο

Η Διοίκηση του «Λέων» Ι.Π. Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη τριετούς συνεργασίας με τον πολύπειρο καθηγητή φυσικής αγωγής και έμπειρο προπονητή Καλαθοσφαίρισης κ. Σωτήρη Φαράντο.

Η ικανοποίηση του Συλλόγου είναι διττού χαρακτήρα. Αφενός γιατί επιλέγει έναν έμπειρο προπονητή για την αντρική ομάδα αφετέρου γιατί ο κ. Φαράντος θα αναλάβει την λειτουργία της Ακαδημίας του Συλλόγου ιδιαίτερα στην περιοχή των ΟΙΝΙΑΔΩΝ, περιοχή που σήμερα στερείται το ΜΠΑΣΚΕΤ.

Μπαίνοντας στον δέκατο χρόνο λειτουργίας του Συλλόγου ( 2011 ), η διοίκηση, επικαιροποιεί τον αρχικό σκοπό της που δεν είναι άλλος από την μύηση των μικρών παιδιών στο άθλημα του ΜΠΑΣΚΕΤ. Ειδικά φέτος και παρά τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω πανδημίας, η Διοίκηση και ο νέος υπεύθυνος προπονητής Ακαδημίας κ. Φαράντος, θέλουν από κοινού, να δημιουργήσουν υποδομές αλλά και αγωνιστικές ομάδες που θα πρωταγωνιστούν στα γήπεδα.

Φυσικά η αντρική ομάδα που έφτασε ένα βήμα πριν την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία πρέπει να αποτελεί τη βιτρίνα του Συλλόγου και προς αυτή την κατεύθυνση αναμένονται ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες όταν θα υπάρχουν τα νέα δεδομένα αλλά και οι μεταγραφές των νέων παικτών.

Οι διοικούντες καλωσορίζουν τον κ. Φαράντο στην οικογένεια του Συλλόγου και του εύχονται να είναι υγιής και καλοτάξιδος μιας και η συνεργασία μας όπως προαναφέραμε θα είναι πολυετής.

Τέλος, οι διοικούντες ευχαριστούν θερμά για τις υπηρεσίες τους και την πολύτιμη προσφορά τους στο Σύλλογο τους κ.κ. Σταυροθανάση και Καραπιπέρη, αμφότεροι καταξιωμένοι προπονητές, ευχόμενοι να συνεχίσουν να προσφέρουν στο άθλημα και κυρίως στα μικρά παιδιά που είναι και το μέλλον όλων των Συλλόγων.