Α.Ο. Αγρινίου: Από τη διεκδίκηση της Wild Card για παραμονή στην Elite League, κινδυνεύει με διάλυση;

Α.Ο. Αγρινίου: Από τη διεκδίκηση της Wild Card για παραμονή στην Elite League, κινδυνεύει με διάλυση;

Το Αγρίνιο δεν τα κατάφερε αυτήν την φορά στα πλέι άουτ με αντίπαλο τον Αμύντα, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην Β’ Εθνική έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Elite League.

Η πτώση της ομάδας στην τρίτη τη τάξει Εθνική Κατηγορία έφερε την παραίτηση των διοικητικών ηγετών της ομάδας, ενώ λίγες μέρες αργότερα ο οργανισμός της Αιτωλοακαρνανίας έκανε κίνηση να πάρει Wild Card, προκειμένου να συμμετάσχει εκ νέου στην πάλαι ποτέ Α2.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι διάφοροι επιχειρηματίες της περιοχής έκαναν την δική τους προσπάθεια, έτσι ώστε να στηρίξουν το εν λόγω εγχείρημα, εντούτοις δε βρήκαν τόσο μεγάλη ανταπόκριση.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σύλλογος δύσκολα θα μπορέσει να συντηρηθεί στην Elite League (σε περίπτωση φυσικά που έπαιρνε την Wild Card), ενώ και το ενδεχόμενο της Β’ Εθνικής αρχίζει σταδιακά και απομακρύνεται σύμφωνα με τον Σταύρο Κιούση και το basketblog.gr

Σύμφωνα, με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ είναι πολύ  πιθανό να κατέβει στα τοπικά, είτε ακόμη και να διαλυθεί, με αποτέλεσμα να διακοπεί ένας πολύ επιτυχημένος κύκλος 11 χρόνων μέσα στον οποίο πραγματοποίησε άλματα προόδου και έφτασε από την Α’ Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε. στην Elite League.

Τέλος η μόνη περίπτωση για να αποτραπεί πιθανή παύση λειτουργείας του σωματείου είναι να υπάρξει κάποια κινητοποίηση από διαφόρους τοπικούς φορείς, προκειμένου οι Αιτωλοακαρνάνες να φανούν συνεπείς έστω στη δήλωση συμμετοχής στην Β’ Εθνική.

 

Διαβάστε επίσης: Basket League: Στον Παναθηναϊκό ο Κώστας Σλούκας (Photo)