Α.Σ. Αχελώος Νεοχωρίου: «Στηρίζουμε τον Παναγιώτη Τάγκαλο για νέο Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Αιτωλ/νίας»

Ανακοίνωση εξέδωσε εκ μέρους του Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Αχελώου Νεοχωρίου η Πρόεδρος κα. Ελένη Καλοκλήρου με αφορμή τις εκλογές της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας οι οποίες θα διεξαχθούν την Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 και όπως τονίζεται στη συγκεκριμένη ανακοίνωση τάσσονται στο πλευρό του Παναγιώτη Τάγκαλου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Στις εκλογές της Ε.Π.Σ. στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Πάνου Τάγκαλου και των συνεργατών του. Ψηφίζουμε να αλλάξει σελίδα η Ε.Π.Σ. και να κρατήσουμε ζωντανό το ποδόσφαιρο που πεθαίνει.

Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν για πάντα. Δεν είναι έτσι Θα το καταλάβουν τώρα που ήρθε η ώρα να γίνει «ταμείο». Τα προβλήματα δεν μπορούν να τα λύσουν αυτοί που τα δημιούργησαν και τα αφήνουν κάτω από το χαλί. Χρειάζονται σκούπα που τα Σωματεία της Αιτωλοακαρνανίας την πήραν στα χέρια τους.

Αφήνουμε οριστικά στο περιθώριο εκείνους που τόσο χρόνια δεν σεβάστηκαν τους  ανθρώπους που δίνουν μάχη να κρατήσουν ζωντανές τις ομάδες τους, το κύτταρο του ποδοσφαίρου που δίνουν το δικαίωμα στη νεολαία να ασχοληθεί με το άθλημα που αγαπάει

Εμείς δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να συνεχίζει να βάζει λουκέτα στα σωματεία και στα όνειρα των παιδιών μας».