Α1 – Ντίνος Καλαμπάκος: «Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα»

Επιστροφή στις νίκες για τον Ιωνικό Hellenic Coin που κατάφερε να επικρατήσει του Μεσολογγίου ΒΑΧΙ με 100-85 για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και παράλληλα να καλύψει και τη διαφορά της ήττα του από τον πρώτο γύρο.

Δηλώσεις του Ντίνου Καλαμπάκου (προπονητής Μεσολογγίου BAXI):

«Να δώσω συγχαρητήρια και στον κόουτς και στην ομάδα του IONIKOS BC HELLENIC COIN, ήταν πολύ καλή η προσπάθειά τους. Νομίζω ότι ο κόσμος ψιλοχάρηκε αυτό το ματς, είχε διαφορές που ανατράπηκαν. Καταφέραμε μειώσαμε στους τρεις, αλλά στο τέλος είτε λόγω κούρασης είτε λόγω βλακείας χάσαμε κι ένα μεγάλο κεφάλαιο που είχαμε κερδίσει στο Μεσολόγγι, τη διαφορά των 13 πόντων. Αυτό μας πόνεσε πιο πολύ.

Δε θα βάλουμε το κεφάλι κάτω, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παλεύουμε. Όπως ξέρετε, έχουν έρθει νέα παιδιά στην ομάδα και η διακοπή που έρχεται θα μας βοηθήσει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, τι μπορούμε να συμμαζέψουμε. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απογοητευμένος από την εμφάνιση, γιατί κάναμε μία μεγάλη ανατροπή. Δεν είχαμε όμως τη συγκέντρωση, το χαρακτήρα και την τύχη να βάλουμε μεγάλα σουτ. Έτσι έστριψε το καράβι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος, γνωρίζοντας ότι πλέον τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα».