Α2 Μπάσκετ Ανδρών: Λύθηκε η συνεργασία του Χαρίλαου με τον Καλαμπάκο

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, 22 Νοεμβρίου 2021 έγινε γνωστή η λύση της συνεργασίας της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη με τον Προπονητή Ντίνο Καλαμπάκο.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Μεσολογγίου ήταν το 3ο φαβορί για την άνοδο και στην προκειμένη περίπτωση για την επάνοδο στην Basket League οι συνεχόμενες ήττες δεν άφηναν κανένα άλλο περιθώριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

«Eίμαστε στην ιδιαίτερα δύσκολη και δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την από κοινού λύση της συνεργασίας μας με τον Ντίνο Καλαμπάκο.

Είναι μία απόφαση, η οποία δεν είναι εύκολη για καμία από τις δύο πλευρές και την οποία δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα κληθούμε να πάρουμε.

Τόσο ο coach όσο και η διοίκηση, ελπίζουμε αυτή η κίνηση να αποτελέσει το «σοκ» που χρειάζεται η ομάδα για να αλλάξει την αγωνιστική της εικόνα και να διεκδικήσει μέχρι το τέλος της περιόδου ό,τι της αναλογεί.

Είναι αδύνατο να περιγραφεί σε μία άχαρη ανακοίνωση, η προσφορά του coach στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και το δέσιμό του με την πόλη και τον κόσμο της. Οι δρόμοι μας μπορεί να χωρίζουν εδώ αλλά είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα ξανασυναντηθούν.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Μαζί με τον coach, αποχωρεί από την ομάδα ο βοηθός του Σπύρος Δεράος, ενώ χρέη προπονητή θα αναλάβει ο Ηλίας Μούτσιος».


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr)