Αυτοδιοίκηση
Αμπέλια Αγρινίου: Μηχανήματα του Δήμου προχώρησαν σε προσωρινή διάνοιξη μετά την κατολίσθηση
Στα Αμπέλια Αγρινίου σημειώθηκε την 7η Φεβρουαρίου κατολίσθηση στον δρόμο και μηχανήματα του Δήμου προχώρησαν σε προσωρινή διάνοιξη.
Στα Αμπέλια Αγρινίου σημειώθηκε την 7η Φεβρουαρίου κατολίσθηση στον δρόμο και μηχανήματα του Δήμου προχώρησαν σε προσωρινή διάνοιξη.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Διαμερίσματος, Κώστα Γερνά, το βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου σημειώθηκε κατολίσθηση που είχε ως συνέπεια το κλείσιμο του δρόμου προς το χωριό.
Άμεσα το πρωί της Κυριακής μηχανήματα του Δήμου Αγρινίου έφτασαν στο σημείο και προχώρησαν σε προσωρινή διάνοιξη, αποκαθιστώντας την κυκλοφορία.
Ωστόσο, όπως επισημαίνει ο κος. Γερνάς, το οδόστρωμα έχει υποστεί καθίζηση, ενώ εκφράζονται ανησυχίες για το ενδεχόμενο νέων κατολισθήσεων σε περίπτωση συνέχισης των βροχοπτώσεων.





Διαβάστε επίσης: Γιώργος Παπαναστασίου: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να λειτουργεί σε περιβάλλον σεβασμού»
























