Δυτική Ελλάδα
Αχαΐα: Σπαραγμός στην κηδεία του 4χρονου που έπεσε από μάντρα και έχασε τη ζωή του
Σπαραγμός στην Αχαΐα την Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2025 στην κηδεία του 4χρονου που έπεσε από μάντρα και έχασε τη ζωή του.
Σπαραγμός στην Αχαΐα την Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2025 στην κηδεία του 4χρονου που έπεσε από μάντρα και έχασε τη ζωή του.
Για τελευταία φορά αποχαιρέτισαν το πρωί, οι γονείς και οι δυο μικρές αδερφές του, τον 4χρονο Ανδρέα που έχασε τη ζωή του στο χωριό Άγιος Νικόλας στην Αχαΐα, όταν έπεσε από ύψος δυο μέτρων.
Όλο το χωριό κρατώντας λευκά και γαλάζια μπαλόνια, με δάκρυα στα μάτια είπε το «αντίο» στο μικρό Αγγελούδι.
Συγκλονίζει ο παππούς του παιδιού που μίλησε στο Mega Channel.
Σε κλίμα οδύνης, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα νωρίς το πρωί, τον μικρό Ανδρέα που έχασε άδοξα τη ζωή του πέφτοντας από μάντρα στην αγκαλιά του θείου του.
Οι γονείς του, οι δύο αδελφούλες του, συγγενείς και ολόκληρο το χωριό των Σπάτων Αχαΐας είπαν το τελευταίο «αντίο» στο 4χρονο αγγελούδι.
Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του μικρού Ανδρέα.
Πλήθος κόσμου οδήγησε το 4χρονο αγγελούδι στην τελευταία του κατοικία
Ο παππούς του μικρού Ανδρέα περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε η οικογένεια όταν το αγοράκι, έχασε τη ζωή του πέφτοντας, μαζί με τον 25χρονο θείο του που τον κρατούσε αγκαλιά, από ύψος 2 μέτρων.
«Εγώ τον πήγα μέχρι την Αχαγιά.
Από εκεί ανέλαβε το ασθενοφόρο.
Τον πήγαμε στην Πάτρα.
Περιμέναμε με αγωνιά.
Βγήκαμε έξω και μου είπαν τα μαντάτα…
Ότι το παιδί τέλειωσε», ανέφερε ο παππούς του 4χρονου.
Το χρονικό
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 25χρονος θείο του, για να ηρεμήσει το παιδί που έκλαιγε κι ενώ οι γονείς του έλειπαν στα χωράφια, αποφάσισε να το πάει μια μικρή βόλτα.
Και ενώ ο 25χρονος άνδρας κρατούσε το αγοράκι στην αγκαλιά του, πλησιάζουν έναν μαντρότοιχο.
Εκείνη την ώρα ο 25χρονος χτυπάει το κεφάλι του σε γωνιά μπαλκονιού με αποτέλεσμα αυτός και το μωρό να πέσουν από ύψος 2 μέτρα.
«Έλα αντράκι μου του λέει να πάμε εκεί, του λέω μην το πας το παιδί εκεί πέρα.
Κι έρχεται εδώ είναι και ψηλός και χτύπησε σε αυτό το σημείο.
Χτύπησε το κεφάλι του.
Και ζαλίστηκε, το είχε στα χέρια το παιδί, έπεσε κάτω και έγιναν όλα», είπε ο παππούς του 4χρονου.
Το παιδί φέρεται να έπεσε με το κεφάλι, με τον θείο του να το καταπλακώνει.
Από την πτώση τραυματίστηκε και ο 25χρονος θείος του παιδιού, ο οποίος νοσηλεύτηκε φρουρούμενος στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ωστόσο με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος μόλις έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Διαβάστε επίσης: Ολυμπία Οδός: Κλειστή στην Πάτρα έως τις 16:00 εξαιτίας εργασιών η έξοδος του Κόμβου Κ1 της Περιμετρικής
























