Αδέσποτα: Απίστευτη καταγγελία κατά του Δ. Μεσολογγίου – Τι λέει ο Σπ. Φλώρος

Σε μια σημαντική καταγγελία κατά του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και του Αντιδημάρχου Νίκου Καραπάνου προχώρησε οι Εθελοντές Φιλόζωοι του Μεσολογγίου με την ονομασία «Η Ελπίδα» όπου αποκαλύπτεται, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ότι ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου ότι μετέφερε παράνομα αδέσποτα σκυλιά από το Μεσολόγγι στο Αγρίνιο.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της καταγγελίας:

Η ηγεσία του Δήμου Μεσολογγίου προχώρησε για μια ακόμα φορά στον αντιφιλοζωικό αγώνα της βάζοντας σε κίνδυνο οκτώ ανυπεράσπιστα πλάσματα για τα οποία αγνοείται η τύχη τους.

Μετά από καταγγελίες επώνυμες το γνωστό συνεργείο παράνομης περισυλλογής μάζεψε από την περιοχή Lidl Ι.Π. Μεσολογγίου και τις γείτονες στο Αιτωλικό οκτώ ψυχές στο σύνολο.

Μετά από ειρωνίες, εμπαιγμούς και ψέματα και μετά από πιέσεις πολιτών για το που πήγε τα αδέσποτα και εφόσον δεν πήγαν Κατοχή ο Αντιδήμαρχος Καραπάνος Νικόλαος αποκάλυψε ότι τα μετέφεραν στον Αχελώο Αγρίνιο.

Μέλη του Συλλόγου μετέβησαν εκεί ψάχνοντας τα εξαφανισμένα αδέσποτα

Δυστυχώς τα ζώα δεν είναι πουθενά.

Σε ερώτηση του Συλλόγου στον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου και στον Αντιδήμαρχο κ. Φλώρο αν υπήρξε ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο Μεσολογγίου για την μεταφορά αδέσποτων ζώων απάντησαν και οι δύο αρνητικά.

Για μια άλλη φορά και αυτή την φορά εγκληματικά ο Δήμος Μεσολογγίου ενήργησε αυθαίρετα με αποτέλεσμα να αγνοούνται οκτώ αδέσποτα ζώα, που η εξαφάνιση τους γεννά πλέον ερωτήματα ακόμα και για την ζωή τους. Το βασικό ερώτημα είναι που βρίσκονται «κύριοι» του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου τα αδέσποτα ζώα και αν είναι εν ζωή.

Φυσικά θα πρέπει να υπάρξει μετάβαση στο σημείο που τα εγκατέλειψαν για να διαπιστωθεί αν τα αδέσποτα ζουν.

 

Σε επικοινωνία που είχαν τα μέσα του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) με τον Αντιδήμαρχο Αγρινίου κ. Φλώρο μας διέψευσε κατηγορηματικά ότι είχε την οποιαδήποτε ενημέρωση για το σχετικό θέμα από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.

Ούτε αυτός, ούτε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου. 

Μάλιστα, μας αποκάλυψε ότι πριν από ένα περίπου μήνα είχε βρεθεί στην περιοχή των Καλυβίων Αγρινίου αδέσποτο σκυλί τσιπαρισμένο από το Δήμο Μεσολογγίου και αμέσως οι υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου επικοινώνησαν με τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Δήμου Μεσολογγίου οι οποίες και παρέλαβαν το σκυλί που άγνωστο πως βρέθηκε από την περιοχή του Μεσολογγίου στα Καλύβια. 

Σύμφωνα, με πληροφορίες των μέσων του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) αναμένεται παρέμβαση για το θέμα και από την Φιλοζωική Οργάνωση του Αγρινίου.