Στον «αέρα» η διεξαγωγή του Final-8 του BCL στην Αθήνα!

Στον «αέρα» βρίσκεται η διεξαγωγή του Final-8 του Basketball Champions League στην Αθήνα μετά τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση…

Ανατροπή δεδομένων στη υπόθεση της διεξαγωγής του Final-8 του Basketball Champions League στην Αθήνα (30/9-4/10)!

Οι άνθρωποι της Α.Ε.Κ. είναι δυσαρεστημένοι με το γεγονός πως η κυβέρνηση δεν έχει πάρει ακόμα οριστικές αποφάσεις για την παρουσία κόσμου στις εξέδρες του Ο.Α.Κ.Α., την ώρα που επιτρέπονται θεατές σε κινηματογράφους και θέατρα.

Συν τοις άλλοις, κύκλοι της ομάδας κάνουν λόγο για… κοροϊδία από τις Αρχές, από τη στιγμή που υπήρξε προφορική δέσμευση για να επιτραπούν φίλαθλοι στις εξέδρες, παρότι είχε σχεδιαστεί ένα ολοκληρωμένο πλάνο με θερμομετρήσεις, ειδικές καμπίνες απολύμανσης κ.ο.κ.

Με δεδομένο λοιπόν πως δεν θα επιτραπεί -όπως όλα δείχνουν- η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο, έστω και σε ποσοστό 30%, οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν αποφασίσει ότι είναι προτιμότερο να μην σηκώσουν το βάρος μιας τόσο δαπανηρής διοργάνωσης, παρά τη συνδρομή της Περιφέρειας.

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες της FIBA δέχονται πιέσεις από άλλες χώρες και δη την Ισπανία και την Τσεχία, προκειμένου να προχωρήσουν σε αλλαγή έδρας.

Μένει να δούμε τι θα αποφασιστεί τις επόμενες -κρίσιμες για το μέλλον της διοργάνωσης- ώρες κι αν επισημοποιηθεί η ανάθεσή της σε νέα πόλη…

sport-fm.gr