Αφιέρωμα | 5 + 1 χρόνια Παπαναστασίου

Πέντε και ένα χρόνια συμπληρώθηκαν ήδη από τη μέρα που η Δημοτική αρχή Παπαναστασίου έχει αναλάβει τις ευθύνες της λειτουργίας του Δήμου Αγρινίου αλλά και τον σχεδιασμό του μέλλοντος του μεγαλύτερου δήμου του νομού και ενός από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας.

Αυτά τα έξι χρόνια, που ορίζουν δύο διαφορετικές αυτοδιοικητικές περιόδους, οι δημοτικές ομάδες που εκλέχτηκαν να εκπροσωπήσουν την παράταξη «Αγρίνιο: Τόπος να ζεις» βρέθηκαν αντιμέτωπες με τις προκλήσεις που κλήθηκαν να διαχειριστούν και με τις πρωτοβουλίες και τις επιλογές τους έχουν καταγράψει την δική τους αυτοδιοικητική παρουσία στην τοπική κοινωνία.

Με την έναρξη της νέας ραδιοφωνικής χρονιάς και την έναρξη λειτουργίας των μέσων ενημέρωσης του νέου ενημερωτικού ομίλου της πόλης «Agrinio 365 Media Group», ζητήσαμε από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης ένα σύντομο κριτικό σχόλιο αυτής της εξάχρονης θητείας του κ. Παπαναστασίου, μια δημόσια ερώτηση προς αυτόν και μία συμβουλή.

Όλα αυτά από την Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, θα τα παρουσιάσουμε ξεχωριστά και μέρα παρά μέρα, με την  σειρά που ορίζει ο συσχετισμός της δύναμης της κάθε παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο, ξεκινώντας από την μικρότερη και καταλήγοντας στη μεγαλύτερη.

Στόχος μας είναι η εγκυρότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, την οποία θα φροντίσουμε να υπηρετήσουμε αντικειμενικά και έγκαιρα με το βλέμμα στραμμένο όχι στις μικρότητες και τις εσωστρέφειες που κάθε τοπική κοινωνία κυοφορεί και υποθάλπει, αλλά σε κείνες τις δυναμικές που απαιτούν οι καιροί που ζούμε για να βγούμε από τις πολιτικές, ιδεολογικές και κυρίως αναπτυξιακές καραντίνες, στις οποίες κυρίως με τη «θέλησή μας» έχουμε περιέλθει.

Ξεκινάμε λοιπόν τη  Δευτέρα με τις απαντήσεις των ερωτημάτων, που θέσαμε στον κ. Καραμητσόπουλο. Θα ακολουθήσουν κατά σειρά οι κύριο Στέλιος Μερμίγκης, Τίμος Παπανικολάου, Νίκος Καζαντζής, Σταύρος Καμμένος και η κυρία Χριστίνα Σταρακά.

Το αφιέρωμα θα ολοκληρωθεί με συνέντευξη του Δημάρχου Γ. Παπαναστασίου.

 


«Agrinio 365 Media Group» | Λευτέρης Τηλιγάδας

AgrinioTimes.gr – Antenna Star 103,5 fm