Αγγελική Ηλιάδη: Βρέθηκε στο Ντουμπάι και δέχτηκε πολλά επικριτικά σχόλια (Photo)

Την περίοδο των Χριστουγέννων είχαμε τον Τσιτσιπά, τον Κωστόπουλο και αρκετούς ακόμα Έλληνες της celebrity κοινότητας ή του επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίοι βρέθηκαν στο Ντουμπάι και δέχτηκαν οργισμένη αντίδραση από πολλούς χρήστες στα social media, ενώ το ζήτημα έφτασε μέχρι και την κυβέρνηση, με υπουργούς να μιλάνε με αυστηρότητα για όσους ταξίδεψαν στην επί της ουσίας πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Τώρα είναι η Αγγελική Ηλιάδη εκείνη που έγινε δέκτης πολλών αρνητικών μηνυμάτων για τις αναρτήσεις της από το Ντουμπάι στο Instagram, που χαρακτηρίστηκαν, ως αναμενόταν, προκλητικές, με τα γνωστά σχόλια που κάνουν λόγο για ασέβεια προς όλους εμάς τους υπόλοιπους που δε μπορούμε να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό. Αυτό βέβαια δε συμβαίνει γιατί μας το απαγόρευσαν οι celebrities, ούτε μας το απαγορεύει το κράτος. Μπορείς να ταξιδέψεις στο εξωτερικό αν έχεις την οικονομική δυνατότητα και πας για δουλειά.

Αυτό ακριβώς απάντησε και η Ηλιάδη σε κάποια επικριτικά σχόλια: «Κορίτσι μου η χώρα μας όπως θα χεις καταλάβει δεν έχει κλείσει τα σύνορα της…δεν απαγορεύει τα ταξίδια στο εξωτερικό…με αρνητικό τεστ ταξιδεύεις παντού…αντίστοιχα έρχονται στην Ελλάδα τουρίστες με τον ίδιο τρόπο….τώρα για την όλη κατάσταση εντός…έχω να πω μονάχα ότι επικρατεί το παράλογο…να δούμε μέχρι πότε….Καλό Πάσχα εύχομαι»

reader.gr