Αγκομαχούν οι φαρμακοποιοί με την εφαρμογή «emvolio.gov.gr»

«Μετά από μία εβδομάδα αναιτιολόγητης καθυστέρησης για τον εμβολιασμό άνω των 75 ετών, η κατάσταση στην εφαρμογή emvolio.gov.gr είναι τραγική»

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής καταγγέλλει την «τραγική» κατάσταση της πλατφόρμας emvolio.gov.gr και καλεί τους αρμόδιους να λάβουν άμεσα μέτρα. Να σημειώσουμε εδώ, ότι σύμφωνα με πληροφορίες αλλά και αναρτήσεις ενημερωτικών sites σε όλη τη χώρα, παρόμοιες καταστάσεις δεν συμβαίνουν μόνο στην Αττική αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΦΣΑ, υπάρχει τεράστια ταλαιπωρία για το κλείσιμο των ραντεβού, με τους φαρμακοποιούς να προσπαθούν ακόμα και δύο ώρες να τα καταφέρουν και ηλικιωμένους να ταλαιπωρούνται.

Η ανακοίνωση:

Πρωτοφανής ταλαιπωρία στα φαρμακεία της Αττικής με την απερίγραπτη κατάσταση στην εφαρμογή για τον εμβολιασμό των πολιτών κατά του COVID. Αγκομαχούν οι φαρμακοποιοί για μία και δύο ώρες ώστε να μπορέσουν να κλείσουν ένα ραντεβού για τους πολίτες. Κανένας σεβασμός από την πλευρά της πολιτείας προς τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που περιμένουν στην ουρά και αγωνιούν για την τύχη του εμβολιασμού τους. Μετά από μία εβδομάδα αναιτιολόγητης καθυστέρησης για τον εμβολιασμό άνω των 75 ετών, η κατάσταση στην εφαρμογή emvolio.gov.gr είναι τραγική. Καλούμε τα αρμόδια Υπουργεία να πάρουν άμεσα μέτρα γιατί αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.


Με πληροφορίες από newsbreak.gr