Αγωνιώδεις έρευνες στον Έβρο για την μητέρα με τα τρία παιδιά – Ακόμη δεν βρέθηκαν ίχνη τους

Παρά τις έρευνες, που είχε από χθες σε εξέλιξη, δεν έχει βρεθεί ακόμη η μητέρα μαζί με τα τρία παιδιά της, που προσπαθούσαν να περάσουν στην Ελλάδα.
Τα ίχνη τους χάθηκαν χθες, στον ποταμό Έβρο, στο Σοφικό Διδυμοτείχου. Αμέσως σήμανε συναγερμός στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας για τον εντοπισμό της γυναίκας και τριών παιδιών, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποιο θετικό αποτέλεσμα…

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ λίγο μετά τις 8 το βράδυ, εντοπίστηκε στην εν λόγω περιοχή ομάδα παράτυπων μεταναστών-προσφύγων, περίπου 25 ατόμων, οι οποίοι αψηφώντας τα φουσκωμένα νερά του ποταμού και τις πλημμυρισμένες παρακείμενες εκτάσεις πέρασε παράνομα στην Ελλάδα. Οι συλληφθέντες δήλωσαν στις αστυνομικές αρχές ότι ενώ διέσχιζαν τον ποταμό Έβρο χάθηκαν τα ίχνη της γυναίκας και των τριών παιδιών, ενδεχομένως παρασυρόμενοι από τα ορμητικά νερά.

Δεν αποκλείεται πάντως, το ενδεχόμενο, λόγω της ιδιαιτερότητας των συνθηκών υπό τις οποίες επιχείρησαν να διασχίσουν τον ποταμό, η γυναίκα και τα τρία παιδιά να επέστρεψαν στις όχθες του Έβρου στην πλευρά της γείτονος χώρας.