Άγρια κόντρα Γεωργιάδη και Βερναρδάκη στον «αέρα» της Ε.Ρ.Τ. – «Δεν έχεις παντελόνια» (Video)

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ.

Φωνές, αλληλοκατηγορίες και μια σειρά χαρακτηριστμοί «εκτοξεύτηκαν» στον «αέρα» της Ε.Ρ.Τ., μεταξύ Χριστόφορου Βερναρδάκη και Άδωνι Γεωργιάδη.

Τα ντεσιμπέλ στο πολιτικό πάνελ της Ε.Ρ.Τ. ανέβηκαν, με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, και τον Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. να ξεκινούν άγρια κόντρα με αφορμή της συζήτηση περί Novartis και τη σύλληψη του «Μάξιμου Σαράφη».

Ο Υπουργός Ανάπτυξης κατηγορούσε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για την υπόθεση με τον κ. Βερναρδάκη να τον ρωτά με έντονο ύφος αν θα καταθέσει αγωγή κατά του «Σαράφη» και του FBI το οποίο επίσης ενεπλάκη στην υπόθεση.

Αρχικά ο Υπουργός είπε με έντονο ύφος προς τον Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: «ένα συγνώμη έχετε να πείτε για τον «Μάξιμο Σαράφη»; Έχεις παντελόνια να πεις συγνώμη; Δεν έχεις ούτε παντελόνια ούτε ψυχή». Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης του απάντησε ότι: «Είσαι η θεωρία του ψύλλου, από το ένα θέμα στο άλλο».

«Είστε ψεύτες και απατεώνες, συκοφάντες και λασπολόγοι» κατηγόρησε τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στο κλείσιμο της κουβέντας – όταν οι τόνοι είχαν ανέβει αρκετά – με τον Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Χριστόφορο Βερναρδάκη να απαντά «είσαι το μεγαλύτερο νούμερο της πολιτικής».

protothema.gr