«Άγριες Μέλισσες»: Το μεγάλο μυστικό… Δούκας και Βόσκαρης είναι αδέρφια!

«Βόμβα» μεγατόνων θα σκάσει στα καινούρια επεισόδια της νέας χρονιάς στις «Άγριες μέλισσες» καθώς σε λίγο καιρό θα αποκαλυφθεί ένα τεράστιο μυστικό που θα αλλάξει τις ισορροπίες και θα προκαλέσει αναταραχές τόσο στο σπίτι των Σεβαστών όσο και στο Διαφάνι! Κι αυτό γιατί, ούτε λίγο ούτε πολύ, θα αποκαλυφθεί πως ο Βόσκαρης είναι αδελφός του Δούκα και του Μιλτιάδη!

Το ρητό «η ιστορία επαναλαμβάνεται» το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει στις «Άγριες Μέλισσες» από την αρχή της σειράς και κάπως έτσι θα γίνει και τώρα στα νέα επεισόδια που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται στις 11 Ιανουαρίου. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή!

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό Tv24

Ο Βόσκαρης από τη δίκη της Ελένης που τον είχαμε δει μέχρι και σήμερα, έχουμε όλοι καταλάβει πως πρόκειται για έναν πολύ σκοτεινό και εκδικητικό χαρακτήρα! Το γεγονός ότι υπήρξε κολλητός φίλος του Σέργιου και μάλιστα από τα παιδικά τους χρόνια, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα όσα πέρασε η Ελένη στη φυλακή καθώς βρέθηκε έρμαιο στα χέρια του αδίστακτου άντρα. Και αυτό το μάθαμε όταν η Σταμίρη ήταν κλεισμένη στην απομόνωση και είδε τη φιγούρα της Μυρσίνης από το μικρό παραθυράκι. Γεγονός που την έκανε να υποψιαστεί πως τα όσα ζούσε εκεί μέσα ήταν κατόπιν εντολών των Σεβαστών.

Σύντομα η αλήθεια αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον Μάνο, που παραδέχτηκε πως ο Σέργιος ήταν όχι μόνο κολλητός του, αλλά οικογένεια για τον ίδιο, μιας και δική του δεν είχε ποτέ και το ότι τον σκότωσε, τον έκανε να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του φίλου του. Για την οικογένειά του μάθαμε όταν με αφορμή την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη της και την εντολή έκτρωσης από τον ίδιο, έκαναν τον Μάνο Βόσκαρη να εξομολογηθεί στην Ελένη την αλήθεια για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και για τη μητέρα του (Ελένη επίσης στο όνομα). «Ξέρω από κακές μάνες! Η μητέρα μου ήταν κρατούμενη σ’ αυτή τη φυλακή! Σ’ αυτά τα κελιά πήρα την πρώτη μου ανάσα! Ήθελε να γεννήσει ένα παιδί μέσα στη φυλακή και να το καταδικάσει! Τη μίσησα», ήταν τα πρώτα του λόγια και όταν η Ελένη τον ρώτησε για ποιο λόγο φυλακίστηκε, εκείνος της απάντησε:

«Σκότωσε τον άντρα της σαν του λόγου σου! Ήταν έγκυος όταν τον σκότωσε με τρεις τσεκουριές στο κεφάλι. Έμεινα τρία χρόνια μαζί της και μετά με πέταξαν σ’ ένα ορφανοτροφείο». Ο Σέργιος Σεβαστός, ο πατέρας του Δούκα και του Μιλτιάδη, τον πήρε μικρό από το ορφανοτροφείο και τον έβαλε να δουλεύει για εκείνον, έχοντάς τον πάντα ως προστατευόμενό του, όπως ακριβώς έκανε ο Δούκας με τον Μελέτη, που ήξερε πως ήταν ανιψιός του. Έτσι και ο Σέργιος Σεβαστός ήξερε πως πήρε κοντά του το νόθο παιδί του από παράνομη σχέση που είχε…

Όταν η μάνα του Βόσκαρη έμεινε έγκυος από το αφεντικό της, έκρυψε την αλήθεια από τον βίαιο άντρα της και όταν εκείνος την ανακάλυψε προσπάθησε να σκοτώσει την ίδια και το αγέννητο παιδί της. Τότε εκείνη τον σκότωσε για να σωθεί! Η συνέχεια είναι γνωστή, η Ελένη μπαίνει στη φυλακή, γεννάει τον γιο της και στη συνέχεια τον πηγαίνουν σε ορφανοτροφείο. Η χαροκαμένη μάνα ζητάει τότε μία και μόνο χάρη από τον εραστή της, να προσπαθήσει να κάνει εύκολη τη ζωή του παιδιού τους. Υπόσχεση που ο Σέργιος Σεβαστός κράτησε και γι’ αυτό και πήρε το παιδί κοντά του και υπό την προστασία του.

Η αποκάλυψη του μυστικού για τον Δούκα και τον Βόσκαρη
Όταν ο Βόσκαρης εμφανίζεται στο Διαφάνι έχει έναν και μόνο σκοπό: να κάνει τη ζωή της Ελένης κόλαση! Αυτή τη φορά όχι μόνο για τον θάνατο του Σέργιου, αλλά και για το ρεζίλι που του προκάλεσε με την απόδρασή της από τη φυλακή. Κατά τη μετακόμισή του βρίσκει μια φωτογραφία της μητέρας του, κάνει να τη σκίσει, αλλά το μετανιώνει! Στη συνέχεια βρίσκει ένα απόκομμα εφημερίδας από τη δίκη της Ελένης και την κατάθεση του Δούκα και η σκηνή κάνει flashback όπου μαθαίνει από τον Σέργιο πως εκείνος και ο πατέρας του σκότωσαν τον Γιώργη Σταμίρη!

Ο Μάνος προκειμένου να εδραιώσει τη θέση του στο χωριό, αλλά και για να εκδικηθεί που στο παρελθόν ο Δούκας είχε παίξει ρόλο στην απόλυσή του από το κτήμα των Σεβαστών, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το μυστικό αυτό πως όφελός του! «Με πολέμησες μέχρι να με διώξει ο πατέρας σου, αλλά ο σεβασμός μου για εκείνον δεν έσβησε ποτέ! Όταν ήρθε να με πάρει από το ορφανοτροφείο ένιωσα σαν να ήρθε μόνο για εμένα! Εγινε ο προστάτης μου και εγώ ορκίστηκα να του ξεπληρώνω για πάντα! Ήμουν ιδιαίτερος για εκείνον, τον ρώτησα κάποια στιγμή γιατί διάλεξε εμένα και μου απάντησε με μία λέξη: τυχαία! Αλλά εγώ στο βλέμμα του έβλεπα κάτι άλλο», θα πει ο Βόσκαρης στον Δούκα και σιγά-σιγά θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας.

Όπως λένε οι αποκλειστικές μας πληροφορίες, στις αρχές της άνοιξης θα γίνει η μεγάλη αποκάλυψη για τη συγγένεια που συνδέει τους δύο άντρες, ενώ καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η εμμονική θέληση του Μιλτιάδη για εκδίκηση! Ο Βόσκαρης θα διεκδικήσει όσα του αναλογούν στα περιουσιακά της οικογένειας, αλλά και κοινωνικά τη θέση που του αρμόζει ως Σεβαστός και φυσικά ο Δούκας δεν θα δεχτεί να συμβεί κάτι τέτοιο και ένας νέος πόλεμος θα ξεσπάσει ανάμεσα στα δύο αδέλφια που θα έχει έναν μόνο νικητή!

youweekly.gr