Αγρίνιο – 13ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης»: Το πλήρες πρόγραμμα

Το Σάββατο 09 Οκτωβρίου στις 18:00 μ.μ. στις αποθήκες Παπαστράτου θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή του Αθλητή στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 13ου Ημιμαραθώνιου «Μιχάλης Κούσης».   

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στις 09:30 π.μ. θα δοθεί η εκκίνηση του  Ημιμαραθώνιου δρόμου στη Δογρή. Οι αθλητές θα ακολουθήσουν διαδρομή 21,1 χλμ από τη Βαριά – Παντάνασσα – Παραβόλα – Τραγάνα – Καινούργιο – Παναιτώλιο – Εθν. Οδό Αγρινίου Μεσολογγίου – Χαριλάου Τρικούπη  και θα τερματίσουν στην Πλατεία Δημοκρατίας. 

Στις 09:35 π.μ. θα δοθεί η εκκίνηση για τον αγώνα των  5 χλμ  στην Πλατεία Δημοκρατίας με διαδρομή: Χαριλάου Τρικούπη – παράπλευρη οδός Εθνικής Οδού Αγρινίου Μεσολογγίου – Αναστροφή στα 2,5 χλμ και επιστροφή – Πλατεία Δημοκρατίας (τερματισμός).

Οι αγώνες θα γίνουν με την υποστήριξη της Τροχαίας Αγρινίου. 

Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνεται το Σάββατο 09 Οκτωβρίου 2021 στα γραφεία του Τμήματος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αγρινίου, επί της οδού Λορέντζου Μαβίλη (πρώην σταθμός τρένου), από ώρα 16:00 – 20:00, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του Covid-19.