Αγρίνιο: 22-25 Ιουλίου το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλάσσιου Σκι – Η Χ. Μάμαλη στο AgrinioTimes.gr

Στο Αγρίνιο και πιο συγκεκριμένα στην τεχνητή Λίμνη Στράτου θα διεξαχθεί 22 έως 25 Ιουλίου 2021 το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών Θαλάσσιου Σκι καθώς και το αντίστοιχο Πρωτάθλημα ατόμων με ειδικές ανάγκες. 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την κ. Χριστιάννα Μάμαλη, Γενική Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλάσσιου Σκι μας δήλωσε ότι: «Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης, επάνω στο συγκεκριμένο είδος.

Μέχρι τώρα οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 100 κάτι το οποίο μεταφράζεται στην παρουσία 200 ατόμων στη πόλη του Αγρινίου μαζί με τους συνοδούς.

Θα λάβουν μέρος και αθλητές από την Αφρική ως καλεσμένοι την Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ενώ αναμένεται να προηγηθούν άλλοι δύο σπουδαίοι αγώνες, όπως ο διεθνής αγώνας 19 και 20 Ιουνίου καθώς και 1-4 Ιουλίου τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών. Για τον Οκτώβριο του 2021 έχει οριστεί η διεξαγωγή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Wakeboard.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δήμο Αγρινίου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς επίσης και τους χορηγούς που στέκονται δίπλα μας σε τόσο δύσκολες στιγμές για όλους»

Να σημειωθεί, ότι οι προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν 20 και 21 Ιουλίου.

Για το συγκεκριμένο πολύ μεγάλο αυτό γεγονός που θα λάβει χώρα στη πόλη μας, σας είχαμε ενημερώσει από τις 11 Νοεμβρίου 2020 με σχετική ανάρτηση (ΕΔΩ).


Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group | AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr