Αγρίνιο – 2ο «Lockdown»: Ευλαβική τήρηση της καθολικής απαγόρευσης (Photos)

Εδώ και μία περίπου ώρα στο Αγρίνιο φαίνεται να τηρείται το πιο αυστηρό μέτρο που έλαβαν και ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της Κυβέρνησης και της Πολιτικής Προστασίας μετά και από τις πιέσεις που δέχθηκαν τόσο από τους ίδιους τους Λοιμωξιολόγους όσο και από τον αριθμό των κρουσμάτων του Covid-19 που μέρα με τη μέρα ανεβαίνει και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα έχει σταθεροποιηθεί άνω των 3.000 ενώ για πρώτη φορά στην Αιτωλοακαρνανία είχαμε 33 νέα κρούσματα.

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ της Νάντιας Μπούτα για λογαριασμό του ομίλου «Agrinio365» Media Group και των ιστοσελίδων (AgrinioTimes.gr και Antenna-Star.gr) μέσω του οποίου αποτυπώνεται η καθολική εφαρμογή της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 21:00 το βράδυ έως και της 05:00 τα ξημερώματα.

Το συγκεκριμένο μέτρο θα ισχύσει έως ότου έχουμε αισθητή μείωση των κρουσμάτων.

Να σημειωθεί, ότι στις συγκεκριμένες ώρες επιτρέπεται η έξοδος από το σπίτι για τρεις συγκεκριμένους λόγους. Πρώτον, για εργασία έχοντας βεβαίωση του εργοδότη, δεύτερον, για λόγους υγείας (sms με κωδικό 1 στο 13033) και τρίτον για έναν κοντινό περίπατο με το κατοικίδιο (sms με κωδικό 6 στο 13033).

Τέλος, να αναφέρουμε πως κατά τις ώρες 21:00 έως 05:00, επιτρέπονται τόσο οι υπηρεσίες παράδοσης κατ’ οίκον (delivery) όπως και η παραλαβή από εν λειτουργία καταστήματα (take away).