Αγρίνιο: 3on3 Flash Open Street Basketball στην Πλατεία Δημοκρατίας – Δηλώστε συμμετοχή

Ο Δήμος Αγρινίου καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στο  3on3 Flash Open Street Basketball  που θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 12 έως και την  Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 στην πλατεία Δημοκρατίας. Η συμμετοχή στη διοργάνωση είναι δωρεάν. 

Στο τουρνουά, το οποίο διοργανώνεται  από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον  Δήμο Αγρινίου με την υποστήριξη της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε, έχουν δυνατότητα συμμετοχής παιδιά από 10 ετών, όπως τόνισε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Χρήστος Ζαρκαβέλης :

«Ο Δήμος Αγρινίου καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν στο  3on3 Flash Open Street Basketball  που θα διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου από τη Δευτέρα 12 έως και την  Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021. Προσκαλούμε παιδιά και ενήλικες να φτιάξουν τη δική τους ομάδα και να έρθουν στην πλατεία Δημοκρατίας να αθληθούν,  κυρίως όμως να διασκεδάσουν.  Η συμμετοχή στη διοργάνωση είναι δωρεάν. Επειδή όμως αγώνες δε δίνονται μόνο στα γήπεδα και ο αγώνας της ζωής είναι ο μεγαλύτερος αποφασίσαμε να στηρίξουμε την προσπάθεια του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού». Στο χώρο της πλατείας θα βρίσκεται ένας κουμπαράς για τις ανάγκες του Οργανισμού»

 

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών  οι αγώνες θα διεξαχθούν τηρώντας όλους τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο οποίο εντάσσονται οι υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες και οι δραστηριότητες αναψυχής. Διασώστες του Ερυθρού Σταυρού θα καλύψουν υγειονομικά τους συμμετέχοντες στους αγώνες. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πραγματοποιούν την εγγραφή τους στο www.flash3on3.gr ή στο cosmossport.gr. 

Οι κατηγορίες στις οποίες μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή είναι οι εξής:

Α) 10-12 ετών   Β) under 15    Γ) under 18   Δ) over 18   E)  Γυναικείο.