Αγρίνιο: Άφαντη στη δίκη η babysitter για την υπόθεση ασέλγειας στον 4χρονο

Κατηγορείται ότι επέτρεπε στον 28χρονο γιο της να ασελγεί στο παιδί

Μέσα από τις ζωγραφιές του αποκάλυψε ένα 4χρονο αγόρι τη φρίκη που ζούσε στα χέρια του 28χρονου γιου της babysitter που τον φρόντιζε, ο οποίος ασελγούσε σε βάρος του.

Η νταντά ήταν να δικαστεί σήμερα κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, όμως δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου και η υπόθεση πήρε αναβολή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Το φρικιαστικό περιστατικό ήρθε στο φως τον Φεβρουάριο του 2022, καθώς τότε ασκήθηκε η δίωξη. Η καταγγελία όμως είχε γίνει από την άνοιξη του 2021.

Το μαρτύριο για τον 4χρονο ξεκίνησε από όταν η 52χρονη babysitter άρχισε να φροντίζει το αγοράκι, τα πρωινά όσο οι γονείς του δούλευαν, σε περιοχή του Αγρινίου. Το σπίτι τους είχε κάμερες παρακολούθησης σχεδόν σε όλα τα δωμάτια, εκτός από την τουαλέτα.

Ξαφνικά, οι γονείς άρχισαν να παρατηρούν μια περίεργη συμπεριφορά από την πλευρά του παιδιού, την οποία δεν μπορούσαν να εξηγήσουν.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν, όταν η νταντά έμενε μόνη με το παιδί φαίνεται να επέτρεπε στον γιο της να πηγαίνει στο σπίτι και να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις στον 4χρονο.

Η 52χρονη φέρεται να γνώριζε και να κάλυπτε τις φρικτές πράξεις του γιου της, αλλά και να ασκούσε ψυχολογική βία στο παιδί για να μη μιλήσει.

Το παιδί κατάφερε να εκφραστεί μέσω της ζωγραφικής για την κόλαση που ζούσε. Από την πρώτη κιόλας ζωγραφιά του εξετάστηκε από έμπειρους παιδοψυχολόγους κι έτσι αποκαλύφθηκαν τα όσα βίωνε από την νταντά και τον φαντάρο γιο της.

Ο 28χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με απόφαση του ανακριτή του Στρατοδικείου Ιωαννίνων, αφού προηγουμένως είχαν δοθεί στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του.

Κατηγορείται για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση εις βάρος του 4χρονου, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην κατοχή του βρέθηκε ένα laptop με σκληρό πορνογραφικό περιεχόμενο, ακόμη και με μικρά παιδιά.

star.gr