Αγρίνιο – «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης»: Εγγραφές μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά

Αγρίνιο – Κοινωνικό Φροντιστήριο «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης»: Εγγραφές μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά

Με την ευχή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Δαμασκηνού θα συνεχιστεί για 13η συνεχόμενη χρονιά η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «Άγιος Ιωάννης ο Βραχωρίτης».

Πιο αναλυτικά:

Έπειτα από παράκληση πολλών γονέων οι εθελοντές καθηγητές θα προσφέρουν για ακόμα μια χρονιά αφιλοκερδώς. Η Σχολική Επιτροπή του Δήμου Αγρινίου παραχώρησε τις αίθουσες του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, στο οποίο θα λειτουργήσει και εφέτος το Κοινωνικό Φροντιστήριο, όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

«Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου και τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού κ. Χρήστο Ζαρκαβέλη», αναφέρουν οι υπεύθυνοι του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Οι εγγραφές για τη φετινή χρονιά θα γίνονται στο γραφείο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου τη Δευτέρα 4, τη Τρίτη 5, Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου  9-12 το πρωί και  6-8 το απόγευμα.

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι:

  1. εκκαθαριστικό χρήσης 2022
  2. υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία του γονέα / κηδεμόνα στην οποία να δηλώνεται: «ότι για λόγους οικονομικούς αδυνατώ να στείλω το παιδί μου (όνομα, τάξη και κατεύθυνση Λυκείου που θα πάει το παιδί) σε φροντιστήριο. Παρακαλώ να το εγγράψετε στο Κοινωνικό Φροντιστήριο στην τάξη…, κατεύθυνση… και στα μαθήματα …»
  3. Βεβαίωση από το σχολείο που θα φοιτήσει το έτος 2023- 2024, με την οποία να βεβαιώνεται ότι ο ενδιαφερόμενος/ενδιαφερόμενη είναι εν ενεργεία μαθητής/μαθήτρια.

Επειδή, ο αριθμός των μαθητών στις αίθουσες θα είναι περιορισμένος, για την καλύτερη οργάνωση των τμημάτων, θα κρατηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Λόγω διορισμού πολλών καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, απευθύνουμε πρόσκληση και σε όσους καθηγητές επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικό έργο για την περίοδο 2023-2024 και ιδιαιτέρως σε μαθηματικούς, χημικούς, φυσικούς, καθηγητές πληροφορικής και οικονομίας, αλλά και καθηγητές άλλης ειδικότητας που επιθυμούν να προσφέρουν. Όποιος επιθυμεί μπορεί να καλέσει στα τηλέφωνα: 6973388623 και 6938298085.

Πίνακας με τους επιτυχόντες μαθητές/-τριες που φοίτησαν κατά την προηγούμενη χρονιά στη Γ’ τάξη του Λυκείου στο Κοινωνικό Φροντιστήριο:

ΟΝΟΜΑΤΑ – ΣΧΟΛΕΣ

ΧΣ Ψυχολογία Ιωαννίνων

ΑΜ  Φιλολογία Πατρών

ΜΑ   Ιστορικό Αρχαιολογικό Ιωαννίνων

ΕΑ   Παιδαγωγικό Ιωαννίνων

ΔΚ  Λογοθεραπεία Καλαμάτας 

ΙΜ  Βρεφονηπιοκόμων Αγρινίου 

ΑΣ  Διασώστης – Πλήρωμα ασθενοφόρου Αγρινίου

Με τα εξής λόγια καταλήγει η ανακοίνωση: «Είθε, στο ταξίδι της νέας σας φοιτητικής ζωής να έχετε αρωγό τον προστάτη Άγιο του φροντιστηρίου μας, ώστε να διαγράψετέ μια λαμπρή πορεία και θωρακισμένοι με τη γνώση των «ελληνικών γραμμάτων και της παράδοσης» να μπορείτε και εσείς αύριο να κληροδοτήσετε στα παιδιά σας την ελευθερία και το δικαίωμα στη μόρφωση!».               

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Σύλληψη 18χρονου για χασίς