Αγρίνιο: Αίθριος καιρός – Έως 26 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια και τοπικές βροχές στα νότια νησιωτικά τμήματα. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ τοπικές νεφώσεις αναμένονται κυρίως στα ανατολικά και νότια με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη και πιθανώς στα νότια τμήματα της Πελοποννήσου και τα Δωδεκάνησα.

Στο Αγρίνιο…

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 3 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 24, στην Ήπειρο από 8 έως 25, στη Θεσσαλία από 8 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 14 έως 24, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 12 έως 22-23, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 15 έως 25, στις Κυκλάδες από 17 έως 22-23, στα Δωδεκάνησα από 15 έως 25-26 και στην Κρήτη από 14 έως 24-26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ με τάση εξασθένησης από τις απογευματινές ώρες στα 4-5 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ ενώ από τις μεσημβρινές ώρες αναμένεται σταδιακή στροφή των ανέμων σε βορειοδυτικούς γενικά με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με πιθανότητα για τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Σταδιακή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια του νομού η θερμοκρασία θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος γενικά καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

meteo.gr

 

Διαβάστε επίσης: Τζόκερ: Τζακ-Ποτ στην πρώτη κατηγορία – Εννέα τυχερά δελτία στη δεύτερη κατηγορία