Από Αγρίνιο και Αμφιλοχία ήθελαν να λάβουν μέρος σε «κόντρες» στην Πάτρα – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ.

Το ραντεβού είχε δοθεί για το βράδυ της Κυριακής στην Πάτρα. Το διαδίκτυο είχε πάρει …φωτιά τις τελευταίες ημέρες με νεαρούς που ζητούσαν πληροφορίες για το σημείο συνάντησης που θα γίνονται κόντρες μηχανών και αυτοκινήτων.

Όμως η πληροφορία είχε φθάσει και στην Αστυνομία, που αποφάσισε να στήσει μεγάλη επιχείριση για να τερματίσει το φαινόμενο που έχει αρχίσει να λαμβάνει διαστάσεις.

Αυτό που συνέβη ήταν απίστευτο, κανείς δεν περίμενε να καταφθάσουν στην περιοχή της Περιβόλας, στην Πατρών- Κλάους περισσότεροι από 500 νεαρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 οι νεαροί προέρχονταν από το Αγρίνιο, τον Πύργο, την Αμφιλοχία, από την Πάτρα, ενώ κατέφθασαν ακόμη και από την Καλαμάτα, με σκοπό να απολαύσουν το θέαμα των παράνομων αγώνων.

Οι αυτοσχέδιοι αγώνες όμως δεν έγιναν ποτέ καθώς το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. λειτούργησε άψογα, παρότι οι νεαροί ενημέρωναν στο «Τικ – Τοκ» πως στην περίπτωση που είχαν …στρουμφοπαρέα (Aστυνομικούς), θα μετακινούνταν στην περιοχή του Ρίου.

Αργά τη νύχτα της Κυριακής, ενώ οι εκατοντάδες νεαροί ετοιμάζονταν για τους αγώνες ταχύτητας, οι αστυνομικοί είχαν ακροβολιστεί σε διάφορα σημεία. Ενώ και διμοιρία των ΜΑΤ είχε λάβει καίρια θέση.

Μόλις δόθηκε το σύνθημα από τους επικεφαλής ο νεαρόκοσμος περικυκλώθηκε από ένστολους και ξεκίνησαν οι έλεγχοι, με αποτέλεσμα να γίνουν 4 συλλήψεις.

Και τι δεν εντόπισαν οι αστυνομικοί από παραβάσεις:

9 αφαιρέσεις διπλώματος οδήγησης, 11 παραβάσεις για έλλειψη σιγαστήρα, 3 για ζώνες ασφαλείας , 6 για κράνος, 7 για επίδειξη ικανότητας οδήγησης, 3 για Κ.Τ.Ε.Ο. και έγιναν 18 ακινητοποιήσεις οχημάτων!

tempo24.news