Αγρίνιο: Άναψε ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος (Photos)

Τα γιορτινά του «φόρεσε» σήμερα το Αγρίνιο, καθώς τέθηκε σε λειτουργία ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στο κέντρο της πόλης δημιουργώντας ευχάριστη και εορταστική ατμόσφαιρα!

Η εικόνα του κέντρο εντυπωσιάζει και παρά τον καιρό οι δημότες που κυκλοφορούν στον δρόμο χαίρονται την ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος, ενώ πολλοί είναι αυτοί που ξεκίνησαν να βγάζουν φωτογραφίες μπροστά από στολισμένα σημεία και να μεταφέρουν τις ευχές στους μέσω των Social Media.

Κάθε χρόνο η φωταγώγηση γίνεται την ημέρα της «Black Friday», ενώ από δω και στο εξής καθημερινά θα φωταγωγούνται και άλλες περιοχές του Δήμου μέχρι να τεθεί σε λειτουργία και ο στολισμός στο μικρότερο χωριό της περιοχής.

Το επόμενο «βήμα» είναι η τοποθέτηση και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Πλατεία Δημοκρατίας, όπου το κλίμα αυτή την βραδιά είναι φαντασμαγορικό.

Η έλευση του Δένδρου γίνεται πάντα μετά τις 07/12 και καιρού επιτρέποντος μέσα σε δύο περίπου ημέρες στολίζεται, ενώ η επίσημη φωταγώγηση γίνεται περίπου μέχρι τις 12/12.

Μετά την φωταγώγηση του δένδρου όλοι οι δημότες αναμένουν και την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία στην Πλατεία Δημοκρατίας η οποία πάντα εντυπωσιάζει και «κλέβει» την παράσταση!

Δείτε εικόνες: 

 

Διαβάστε επίσης: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα Δυτικά