Αγρίνιο: Με απόλυτη επιτυχία το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Περ. Τμημάτων Τ.Ε.Ε. (Photos)

Με απόλυτη επιτυχία και σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε το το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Περιφερειακών Τμημάτων Τ.Ε.Ε., το οποίο διοργανώθηκε στο Αγρίνιο, από την Τετάρτη 19/04/2023 έως και το Σάββατο 22/04/2023, κατόπιν πρωτοβουλίας του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν με ομάδες μπάσκετ τα Περιφερειακά Τμήματα α)Αιτωλοακαρνανίας, β) Ανατολικής Μακεδονίας, γ)Ηπείρου, δ)Ανατολικής Κρήτης, ε)Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας και στ) Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι Μηχανικοί από τα ανωτέρω Περιφερειακά Τμήματα βρέθηκαν στην πόλη του Αγρινίου μαζί με τις οικογένειές τους και είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην ευρύτερη περιοχή, ανακαλύπτοντας σημεία ιδιαίτερου φυσικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα, μέσω του Πρωταθλήματος δόθηκε η ευκαιρία στους μηχανικούς από διαφορετικά σημεία της χώρας να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για πολλά θέματα της επαγγελματικής -και όχι μόνο- καθημερινότητας τους.

Ο άρτιος τρόπος διεξαγωγής και ζωντανής διαδικτυακής κάλυψης όλων των αγώνων, καθώς και η ζεστή φιλοξενία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες, που εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους, δίδοντας συγχαρητήρια στους διοργανωτές, ενώ παράλληλα άπαντες δεσμεύτηκαν για την καθιέρωση αυτού του ξεχωριστού θεσμού.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως η διοργάνωση του 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Περιφερειακών Τμημάτων Τ.Ε.Ε. είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς ενισχύθηκε οικονομικά ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Τέλος η σειρά κατάταξης ήταν η εξής: Tην πρώτη θέση κατέκτησε η οικοδέσποινα ομάδα του Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, τη δεύτερη το Τ.Ε.Ε. Ηπείρου, την τρίτη το Τ.Ε.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας, την τέταρτη το Τ.Ε.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, την Πέμπτη το Τ.Ε.Ε. Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας και την έκτη το Τ.Ε.Ε. Ανατολικής Κρήτης.

 

Διαβάστε επίσης: Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Λυκείου Αστακού: Πρωταθλήτρια στην Αιτωλ/νία και Δευτεραθλήτρια στη Δ. Ελλάδα (Photos)